BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.426,42
HABER /  MAGAZİN

Volkan Konak Türkiye'den gitme kararı aldı bakın neden?

Ünlü sanatçı Volkan Konak, eşi ve üç çocuğu ile birlikte Kuzey Amerika'ya taşınma kararı aldı iddiası ortalığı karıştırdı. "ABD sömürgeci" diyerek bir döneme damga vuran Konak, ABD'ye yerleşecek mi?

Abone ol

Karadeniz müziğinin ‘Kuzeyin Oğlu’ lakaplı şarkıcısı Volkan Konak, söylediği "ABD’nin sömürgeci olduğunu herkes biliyor" sözünden çark mı etti?

Öncek gün Kıbrıs’ta sahne alan Volkan Konak, konser sırasında ailesiyle birlikte Amerika'ya yerleşeceğini söyledi. Konak, çocuklarının eğitimi için üç çocuğu ve eşiyle birlikte Washington şehrine yerleşeceğini belirterek "Türkiye'mi çok seviyorum" dedi. Ancak ünlü şarkıcı Twitter'dan kendi söylediği sözlerini yalanladı ve gitmeyeceğini açıkladı.

"AMERİKA SÖMÜRGECİ HERKES BİLİYOR"

Twitter'dan açıklama yapan Konak şöyle dedi: Kızımın eğitimi için yurt dışına gittiği doğru, benim yurt dışına yerleştiğim ise doğru değildir.

Yıllar önce Pepsi'den gelen 1 milyon dolarlık reklam teklifini "Amerikan sermayesiyle çalışmam" diyerek reddeden Volkan Konak'ın Amerika'ya yerleşme kararı şaşırttı. Konak Amerika ile ilgili sözlerinin ardından da karavan kiralayıp ABD'nin birçok eyaletini gezmişti.

"SADECE KONSER İÇİN TÜRKİYE'YE GELECEK"

Konak'ın menajeri ise önceki akşam şu açıklamayı yapmıştı:

"Volkan Bey, ailesiyle yaşamına Amerika'nın başkenti Washington D.C.'de devam edecek. Kendisi artık sadece konser vermek için Türkiye'ye gelecek."

ABD'YE VERİP VERİŞTİRMİŞTİ

Konak, 2012'de ABD'yi gezdikten sonra şunları söylemişti:

"Amerika, sömürgeci bir ülke ve bunu herkes kabul ediyor. Rejimini sömürgeciliğini, asla onaylamıyorum. Ama coğrafyaların, ağaçların, insanların ne suçu var. Ben dünyanın bir parçasıyım, dünyayı da babamın ev gibi yaşarım.".

VOLKAN KONAK'IN EŞİ VE ÇOCUKLARI

49 yaşındaki Konak'ın eşi Selma Konak ile evliliğinden Derin ve Şimal isimli iki kızları bir de sanatçının kendi adını taşıyan Volkan Konak isimli erkek çocukları dünyaya geldi.