BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,84
HABER /  GÜNCEL

Volkan kendini neye benzetti?

Volkan Demirel, Avusturya maçında penaltıyı kurtardıktan sonraki görüntülerini yorumladı.

Abone ol

Volkan Demirel, Avusturya maçında penaltıyı kurtardıktan sonraki görüntülerini izlediğini belirterek, kendisi için ilginç bir benzetmede bulundu.

Volkan Demirel, sarı-lacivertli kulübün resmi radyosu Radyo Fenerbahçe'de Orkun Yazgan ve Fatih Demirkol tarafından hazırlanıp sunulan '2'de 1' programına telefonla bağlanarak açıklamalar yaptı.

"Beni King Kong'a benzetmişler"

Avusturya karşısında son dakikalarda penaltıyı kurtardıktan sonraki sevincinin hatırlatılması üzerine bu sevinç anını anlatan ve maçı değerlendiren Volkan Demirel, "Ben bile bazen kendimi tanımıyorum. Kurtarışı yaptıktan sonra ağzım açılmış. Hatta King Kong'a benzetmişler beni. Ama o an yaşadığım duygu çok değişikti. Bu gibi durumlarda bazen tepkisiz kalıyorum, bazen de çıldırıyorum. Bu, o anki durumuma, rakibe göre değişebiliyor.

Maçı kazanmak adına çok konsantre olmuştuk. 1-0 öne geçtikten sonra da kontrollü oynadık. Kazanmamız gereken bir maç olduğunu düşündük ve çok fazla yan pas yaptık. Dün bizim için önemli olan kazanmaktı. Ben de son dakikalarda üzerime düşen görevi yaptığım için çok mutlu oldum ve öyle bir görüntü ortaya çıktı" diye konuştu.

Volkan Demirel, milli takımlarına giden tüm oyuncuların milli maçlarının iyi geçtiğini, herkesin Fenerbahçe'ye moralli döneceğini, bu durumun da Bursaspor maçı hazırlıklarına olumlu yansıyacağını açıkladı.