BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.471,92
HABER /  GÜNCEL

Pazar satıcısı sokakta infaz edildi

Gaziantep'te pazarda satıcılık yapan 6 çocuk babası 43 yaşındaki Servet Karayılan sokak ortasında öldürüldü.

Abone ol

Gaziantep'te pazarda satıcılık yapan Servet Karayılan kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce öldürüldü.

Gaziantep'te pazarda satıcılık yapan 6 çocuk babası 43 yaşındaki Servet Karayılan kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce öldürüldü.

Cinayetin kan davası yüzünden işlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Mevlana Mahalliesi Hafız Tevfik Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, evine gitmekte olan Servet Karayılan kimliği henüz belirlenemeyen, ancak iki kişi oldukları belirlenen şahıslar tarafından kafasından ve sırtından toplam 6 kurşunla vuruldu.

O İŞ BİTTİ TAMAM DİYEREK BİLGİ VERDİLER

Zanlılar olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde yere yığılan Karayılan çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Servet Karayılan, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde inceleme yapan polis 10 kovan bulunurken, görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre zanlılardan birinin olaydan sonra kaçarken telefonla, o iş bitti. Tamam" diyerek birilerine bilgi verdiği öne sürüldü.

Bu arada Servet Karayılan'ın kızkardeşinin oğlunun Almanya'da 5 ay önce bir tartışma sonucu bir yakınını öldürdüğü, ayrıca kardeşlerinin de başkalarıyla husumetinin olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.