BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Volkan Demirel hocanın üstüne yürümüş! Ali Koç neler anlattı neler!

Fenerbahçe'de kötü gidişatın perde arkasında meğer neler varmış neler. Ali Koç FB TV'de açık kalplilikle hemen her şeyi ortaya döktü. Bunlardan biri de Volkan Demirel oldu.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkaın Ali Koç takımla yaşanan sorunların perde arkasını canlı yayında aktardı. Bunlar arasında kadro dışı kalan Aatıf ve Dirar olayı ile Volkan Demirel de var. Aatıf ve Dirar "vurdumduymaz tavırlar, ekip ruhu adına olumsuz görüntü ve sportif performanstaki başarısızlıkları" nedeniyle kadro dışı bırakılmış.

Ali Koç, "Gözlemlediğim kadarıyla en mutsuz günlerimizde bile bu iki oyuncu son derece şen şakraktı" dedi.

Volkan benim için özel ama...
Ali Koç'un en çok dertli olduğu isim ise Volkan Demirel'di. Hayal kırıklığı yaşayan Koç, Volkan'ın nikah şahidide olduğunu hatırlatarak bakın neler anlattı:

- Volkan Demirel'in Fenerbahçe için aidiyet duygusu çok yüksek. Kendisine zarar verebilecek şekilde yüksek.16. senesinde, 495 resmi maça çıkmış, Fenerbahçe'de hiçbir şekilde tartışılmayacak bir oyuncu. Ben Volkan'ı tanıdığımda 19-20 yaşındaydı. Volkan zaman zaman kızsam da kişilik olarak sevdiğim biri. İyi bir baba, çok iyi bir eş. Çok güzel bir ailesi var. Düğününde nikah şahitliği yaptım, o tarafı da benim için özel. 

Volkan'ın kadro dışı kalması
-Son iki sezon, belki de Volkan'ın kariyerindeki en kötü iki sezon. Ben Volkan'ın değişim sürecinde toparlayıcı rol oynayabileceğini düşündüğüm için sözleşmesini uzattım. Kendisinin de bir hayali vardı 40 yaşına kadar Fenerbahçe'de oynamak istiyordu. Volkan'ın kadro dışı kalması benim için çok zor bir karardı.

Volkan'a dedim ki...
- Volkan Fenerbahçe için ölüp biten biri. Kötü sonuçlar da buna katkı yapmıştır. Belki bu onda insani bir rahatsızlık yaratmış olabilir. Ama yine de en iyisini yapmak zorundasınız. Kayseri maçından sonra takım olamadık gruplaşmalar var dedi. Ben içi dışı bir insanı severim. Volkan da öyle. Sen ne yaptın takım olmak için, takımı bir araya getirdin mi, Comolli'ye bir şey dedin mi? "Yok rahatsız etmek istedim" dedi.

Volkan Erwin'in üstüne yürüdü
-İki olay var benim için bardağı taşıran. Dergi yazısını yazarken Samandıra'dan bir haber geldi. Volkan Demirel, Phillip Cocu'nun yardımcısı Erwin'in üzerine yürümüş. 'Neden yaptın Volkan?' diye sorduğumuzda 'Ters ters bana bakıyordu' diye cevap verdi.

Bardağı taşıran iki olay
- Orada Volkan benim kabul edemeyeceğim şekilde tartışmalara girdi. Bana bir saygısızlık yaptı, sonra başkanvekilimize saygısızlık yaptı. Konuşturmuyor bile, sesini yükseltti. Daha fazla detaylara girmeyeceğim. Daha sonra kendisiyle birebir konuştum. Bu şekilde saygısızlık yapan bir oyuncu diğer personelle neler yaşayabileceğini düşündüm. Ve gördüm ki Volkan'ın uyanması lazım.

Kendisini nasıl affettirir bilmiyorum
- UEFA'da Harun'dan sonra Volkan ve Erten'in isimleri yazılı. Harun'a bir şey olsa maça Erten ile çıkacağız. Bu riski göze aldım ben FFP nedeniyle. Kendisi ile görüştüm, kendisini nasıl affettirir, nasıl toparlar bilmiyorum. Bunu da yapmadı.

Kadro dışı için 2 gün düşündüm
-Kadro dışı kalma sebebi, mutsuz olması, mutsuzluğunu açıkça belirtmesi, takım olmaya destek vermemesidir, beklenen öncülüğü yapmamasıdır. Bir oyuncu, çok iyi Fenerbahçelidir, 15 yıldır oradadır falan diye başka oyuncudan farklı muamele görmesi, bir yere kadardır. Disiplinin, saygısının sınırını aştığı zaman sonuçlarına katlanır. 2 gün düşündüm, bu kararı verdim. Riskli bir karardı. O günkü davranışları, bu durumu belirledi. Bugünden sonraki davranışları ise yarın ne olacağını belirleyecek.

Volkan'ı Fenerbahçe'de hoca olarak görmek isterim
- Kariyerindeki 500. maçını burada oynamasını isterim. Volkan'ı kaleciliği sonrası eğitimin en iyisini alıp, bir gün burada kaleci antrenörü, belki de teknik direktör olarak görmek isterim. Vefa konusuna çok önem veririm.

Volkan Aziz Yıldırım ile görüştü mü?
Volkan'ın Aziz Yıldırım ile görüştüğü iddia edildi. Doğru mu bilmiyorum, olması da çok normal. Aziz Yıldırım 15 yıl Volkan'a başkanlık yapmıştır. Çağrılıp gitmemesi yanlış ve ayıp olur.

Ali Koç ihaneti açıkladı! Fenerbahçe'nin soyunma odasına halı serip...

Ali Koç'tan bomba sözler! Ersun Yanal geliyor mu Cocu gidiyor mu?

Ali Koç'tan flaş Ersun Yanal açıklaması!