BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,76
ALTIN 2.495,55
HABER /  MAGAZİN

Arda'nın asıldığı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir?

Özlem Ada Şahin kimdir, kaç yaşında ve Arda Özlem Şahin'e ne dedi soruları bugün magazin basınının bir numarasında. Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Şahin'in futbolcu Arda Turan hakkında söyledikleri ise yenilir yutulur cinsten değil. İşte Özlem Ada Şahin hakkında merak edilenler ve Arda olayının aslı...

Abone ol

 Magazin basını bugün bomba bir haberle çalkalanıyor. Şarkıcı Berkay ile futbolcu Arda Turan'ın bir gece kulübünde kavga etmesi ve Berkay'ın burnunun Arda tarafından kırılması magazin manşetlerinde. Peki işin aslı ne, Berkay ile Arda neden kavga etti. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin neler anlattı hepsi haberimizde olacak.

Öncelikle kavga olayının baş kahramanı Berkay'ın güzel eşi Özlem Ada Şahin'i yakından tanıyalım. Berkay ile uzun süren birlikteliğini 2 yıl önce evlilikle taçlandıran Özlem Şahin'in Arya adını verdiği dünyay tatlısı bir kızı var. Annesi Boşnak babası ise Yugoslavya kökenli olan Özlem Şahin hakkında tüm merak edilenler...

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR: Anne Boşnak asıllı öğretmen, baba tarafı Yugoslavya kökenlidir. Lisans eğitimini YediTepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okudu. Aynı zamanda İşletme Bölümü’nde de lisans eğitimine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi. Özlem Katipoğlu, 1.80 m boyundadır. Birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre’nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat verdi. Güzel model, 2016 Şubat ayında ünlü popçu Berkay Şahin ile büyük bir aşka yelken açarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Güzel model o günlerde sevgilisi ile evlilik planları yapıyordu. 2016 Şubat ayında başlayan ilişkileri aynı yıl eylül ayında evliliğe evliliğe gitti. Çiftin temmuz 2017’de bir kızları oldu ve kızlarına Arya ismini verdiler.

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ifşa etti : Arda bana asıldı kulağıma eğilip...