BIST 9.808
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ali Koç ihaneti açıkladı! Fenerbahçe'nin soyunma odasına halı serip...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'deki canlı yayında bomba açıklamalar yaptı. Meğer Beşiktaş maçı öncesinde soyunma odasına halı sermişler. Cocu'nun yardımcıları bu halı ne iş diye sorunca verdikleri yanıt tam bir rezillik.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Dirar, Aatıf ve Volkan Demirel'in kadro dışı bırakılması ve bazı antrenörlerin görevine son verilmesiyle ilgili bomba detaylar verdi. Ali Koç 'bizi öfkelendiren gelişmelere tanık olduk' diyerek soyunma odasında yaşanan vahim bir olayı aktardı.

Bu olay kritik Beşiktaş maçına çıkmadan hemen önce olmuş. İşte Ali Koç'un aktardığı o olay:

- Tespit ettiğimiz ve son derece rahatsız olduğumuz, bizi öfkelendirecek gelişmelere tanık olduk. Bir açıklama yaparak kadro dışıları açıkladık.

Soyunma odasına halı sermişler ve...
Beşiktaş maçı günü bir prim açıklanıyor. Primin az olduğu, yönetim şeklinin düzgün olmadığı şeklinde aleni konuşuyorlar. Takım stada geldiği sırada soyunma odasında yerde bir halı gören Cocu'nun yardımcıları 'Bu ne?' diye soruyor. Dalga geçerek verdikleri cevap  "Bugün Beşiktaş bizi yenecek. Hocanın cenazesini sarıp kaldıracağız." oluyor. 

Samandıra'ya girişiniz yasak dedik...
-Erwin Koeman'ın gelişinin ardından Turgay Altay'ın görevlerinin bir kısmı aktarılıyor. Ardından isteksizlik başlıyor. Kötü sonuçların ardından 'Bana ne, Fenerbahçeliler düşünsün" sözleri sarf ediliyor. Biz bu arkadaşlarla ilgili işlem yapmamışız, tebliğ etmişiz, Samandıra'ya girmeniz yasaktır, hafta başı gelirsiniz demişiz. 

Hocalar verileri dışarı sızdırmış
-Görüyoruz ki 28 Haziran'dan itibaren idman programları, performans verileri ve tüm video görüntüler, maç istatistikleri dahil dışarı sızdırıyorlar. Fenerbahce.org uzantılı mail adreslerinden önce kendi başka hesaplarına daha sonra üçüncü kişilere bu bilgileri dışarıya ilettikleri ortaya çıkıyor. Niye? Bilemiyorum.

Geçen yılın tüm verileri silinmiş
-Samandıra'daki sistemde bütün veriler toplanıyor, ilgili kişi oradan tüm bilgileri alıyor. İronik durum şu, geçen senenin tüm verileri silinmiş. 'Niye silindi?' diye sorduğumuz zaman yeterli hafıza yoktu deniyor. Geçen sezon eylül ortası, ekim başında oyuncunuzun idman performansı nasıldı, bunlar yok, karşılaştırma imkanı yok.
 
Keşke 4 ay önce yapsaydık
-Aykut Kocaman'la geçen sezon sonunda konuştuk, konuştuğumuz konulardan birisi de teknik ekibiydi. Hocamız, teknik ekibinin gayet başarılı olduğunu ifade etti. Damien Comolli'nin de teknik ekip için raporu olumluydu. Aykut hoca ve Comolli, yardımcı antrenörler konusunda olumlu yanıt vermişti. Bu yüzden yola devam ettik. Keşke 4 ay önce bu adamları atsaydık da bu noktalara gelmeseydik.

Aykut hoca ricacı oldu ama...
- Eski düzenin devam etmesinin daha iyi olacağı algısı Samandıra'ya yayıldı. En ufak bir değişikliğimize bile direnç gösterildi. Aykut Hoca, teknik ekibi hakkında 'haklarını koruyun' diye ricacı oldu biz de kabul ettik. Sezonun açılışına birkaç gün kala bu ekip istifa etti. Değişime açık olmadıklarını, en küçük yeniliğin yeni bir icat çıkıyormuş gibi karşılanıp yayıldığını, eski düzenin devam etmesi gerektiğini düşündüler. Maalesef bu durum bazı futbolculara ve Fenerbahçe personeline de yansıdı. Bir kısmı yıllardır çalışıyor, bir kısmı yeni gelmiş, bunlar 7-8 kişilik bir ekip.

Sorunları hocadan saklamışlar
-Oyunculara yapılan yüklemeler sonucu futbolcuların maça yorgun bir şekilde çıktığı ortaya çıkıyor. Oyuncularla teknik kadro arasında bir sorun yaşanmaya başlıyor. Kayseri maçından sonra bu tepkiler teknik direktöre iletiliyor. Sonrasında yapılan testlerde idmanların doğru yapılmadığı hatta çok ağır sakatlıklara sebep olabileceği ortaya çıkıyor. Öğreniyoruz ki bu sorunlar teknik direktöre iletilmiyor.

Safınızı belli edin diye kulis yapmışlar
-Daha sonra da Alper Aşçı'nın görev alanı değiştiriliyor. Futbolcularımızın moralini bozucu davranışlar giderek artıyor. Mevcut işleyişin bozulması için de çaba gösteriyorlar. Kadro dışı bırakılan oyuncular, kamp ve yemeklerde dahil "Hocaya karşı safhınızı belli edin" diyecek kadar ileri gittiler.

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ifşa etti : Arda bana asıldı kulağıma eğilip...