BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Volkan Aziz Yıldırımı sinir etti

Aziz Yıldırım, "Kavgada Volkan'ı görmeyince sevindim. Meğer o sahanın öbür tarafını berbat ediyormuş" diyerek milli kaleciye tepki gösterdi..

Abone ol

Fenerbahçe'de, Galatasaray maçında olaylara karışan oyunculara yönetimden ceza geliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın özellikle Lugano'ya kızdığı, Uruguaylı oyuncuya örnek bir ceza vereceği kaydedildi.

Kaptan Semih'e de uyarı niteliğinde bir cezanın verileceği öğrenilirken, başkanın kaleci Volkan Demirel'e tepkisi dikkat çekti.

Yıldırım'ın Volkan için "Kalesinden koşup olaylara karışmadığı için sevindim. Ama bu kez sahanın öbür tarafını berbat ediverdi. Nedense sıkıntı hep aynı isimlerin etrafında dolaşıyor. Demek ki yaşananlardan ders almıyorlar. Gereken dersi bizim vermemiz gerekecek" dediği iddia edildi.

Öte yandan Volkan'ın halen anlaşmaya yanaşmaması da yönetimi kızdıran bir başka etken. Yönetimin milli kaleciye "Kararını artık ver. Biz de peşinde koşmayalım" mesajı gönderdiği öğrenildi. Volkan'ın da sezon sonunu bekleyip gelen tekliflere göre masaya oturmayı düşündüğü belirtildi.