BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Canlıda ünlü tacizini anlattı

Selen Görgüzel canlı yayında yaşadığı tacizi anlatıyordu ki Saba Tümer'in ağzından kendi yaşadığı tacizin itirafı geldi.

Abone ol

Sanatçı Selen Görgüzel Sinop'da çekimleri devam eden "Zoraki Başkan" adlı dizinin setinde yaşadığı tacisi Saba Tümer'e anlattı. Görgüzel, yaşadığı tacizi anlatırken söze Saba Tümer karıştı ve yaşadığı tacizi anlattı. İşte Tümer'in ağzından o şok sözler;

"Zoraki Başkan" dizisinin yapımcısı Nihat Özcan ve aynı dizide oynayan Ferdi Akarnur'un kendisini taciz ettiğini söyleyen Selen Görgüzel, yaşadıklarını Habertürk'te Saba Tümer'e anlattı. Görgüzel, konunun yargıya taşındığını söylerken, bu tür konularda kadınların biraz daha cesaretli olmaları gerektiğini ifade etti.

Bu tür tacizler karşısında insanların susmamaları gerektiğini kaydeden Görgüzel, "Biraz cesur olsalar, ne kadın olmak zor ne de bu tür olaylar ilginç. Tamam yaşanıyor maalesef; ama artık insanlar, bu konudaki rahatsızlıklarını susmak yerine dile getirseler veya tavır koysalar, bunlar tekrar edemeyecek. Karşı taraf, bu cesareti bulamayacak. İşte diyorlar, "O sanatçı buna cesaret gösteriyorsa bu da cesaret gösterir; çünkü bu da kariyer yapma aşamasında olan bir oyuncu, dolayısıyla her yola gelir canım mantığını taşıyorlar" Bu yüzü verdikleri için herkesi aynı kefeye koyuyorlar. O yüzü verenleri yapsınlar banane yani ama ben bu yüzü veren bir oyuncu olmadım" dedi.

TÜMER'DE TACİZ Mİ EDİLDİ?
CANLI YAYINDA AĞZINDAN KAÇIRDI.
HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

Yaşadığı tacizi anlatırken programda yaşanan bir diyalog ünlü programcı Saba Tümer'i de ele verdi. Gazeteciler.com'un haberine göre Tümer, Görgüzel'in yaşadıklarını anladığını söylerken kendisinin de bu tür bir olayla karşılaştığını ağzından kaçırdı. Bu konuda Görgüzel'in kendisine soru sorması üzerine Tümer, konuyu geçiştirdi. İşte canlı yayındaki o ilginç diyalog;

Saba Tümer: Bir kadın olarak sizi anlıyorum.

Selen Görgüzel: Tabii ki karşı tarafta (Saba Tümer'in onlara da söz vermek zorundayım sözlerine ilişkin)

S.T : Hani daha önce benimde başına geldi aynı şey. Onun için yani hoş bir şey değil.

S.G.: Sizinde mi başınıza geldi böyle birşey?

S.T.: Aman neyse önemli değil. Nereden çıktı yine ağzımdan (Gülüyor, gözlerini kapatarak kafasını sallıyor)

Selen Görgüzel soru sormak istiyor ancak Tümer konuyu değiştiriyor.

İşte o anlar;

SELEN GÖRGÜZEL'DEN ŞOK SÖZLER:
"ONLAR KÜÇÜK KIZLARI DA TACİZ ETMİŞ!"

[PAGE]

Programın ilk bölümünde ise sanatçı Görgüzel, yaşadığı tacizi tüm detaylarıyla anlattı.

İşte o Görgüzel'in taciz anlarını anlattığı o sözler;

"Pazar günü beyefendi tarafından odaya davet edildim, toplantı iddiasıyla. Alkol ikram edildi, ancak ben alkol kullanmıyorum. Al dedi, ben alkol kullanmıyorum Nihat Bey dedim. Bu süre içerisinde de kesinlikle saygıda kusur etmedim ve izin istedim. Bunu söylediğimde de gitmem gerektiğini söyledi, kapıya gittiğimde de beni rahatsız edici hareketlerde bulundu. Bunu da zaten kendisi buna da asılmak deniliyor diye söyledi. Beni rahatsız edici davranışlarda bulunmak istedi.

ODAYA ÇIKTIĞIMDA DA TACİZ SÜRDÜ

Odaya çıktığımda ise telefonlarım susmadı. Mesaj üstüne mesaj geldi. Bana son olarak "gelmeyecek misin" dedi ben de hayır dedim. Bunun üzerine senin dosyanı kapattım diyerek telefonu yüzüme kapattı.

"KÜÇÜK KIZLARA DA TACİZ"

Zaten bu olay çıktıktan sonra duydum. Bir iki tane ufak rahatsızlıklar geldi kulağıma ama çok emin olmadığım için onların açıklamasını yapamam açıkçası. Var yani kulağıma gelen başka. Hatta hatta şöyle bir şey daha var.

Bana, tiyatro sektöründen bu insanların zaten mimli olduğunu çok küçük yaştaki kızlara da bu tip şeyler yaptığı konusunda bilgiler verdiler bana. Şimdi bunu sizinle paylaşıyorum ama bu bana söylenen şey.