BIST 10.320
DOLAR 32,20
EURO 35,11
ALTIN 2.461,87
HABER /  GÜNCEL

Voleybol turnuvası sona erdi

Kartal Belediyesi birimler arası voleybol turnuvası, İdari İşler Müdürlüğü’nün şampiyonluğuyla sona erdi.

Abone ol

Zabıta ve idari işler müdürlükleri arasında oynanan final maçında idari işler müdürlüğü, zabıta müdürlüğünü 3-0’lık skorla yenerek turnuvada şampiyonluk kupasını kazandı.

2006 Aralık ayında başlayan voleybol turnuvası; meclis üyeleri, hesap işleri, atölye çalışanları ve çevre müdürlüğü takımlarından oluşan A Grubu ile fen, hukuk, idari işler, imar ve zabıta takımlarından oluşan B Grubu arasında yapıldı. Yapılan karşılaşmalar sonucunda yarı finale kalan zabıta ve idari işler birinci ve ikincilik, Atölye ve Hesap işleri de üçüncü ve dördüncülük için kıyasıya bir mücadele sergilediler. Belediye Başkanı Arif DAĞLAR, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanların da bizzat izlediği karşılaşmalar sonucunda atölye, hesap işlerini 3-2’lik skorla yenerek üçüncü ve dördüncü olurken, idari işler de zabıta takımını 3-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Karşılaşmaların bitiminde şampiyonluk kupasını Başkan Arif DAĞLAR’ın elinden alan idari işler takımı, sevincini birim çalışanlarıyla paylaştı. İdari işler, tüm maçlarında kendilerini yalnız bırakmayan ve destekleyen taraftarlarına teşekkür etti. Şampiyonluk kupasının yanı sıra şampiyon takıma madalya, eşofman takımı, ikinci olan takıma; kupa ve spor ayakkabı, üçüncü olan takıma; kupa ve forma ile turnuvanın en centilmen takımı seçilen hesap işlerine kupa verildi.

Ödül dağıtımı sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan DAĞLAR “Mesai saatleri sonrasında personel arasında birlik, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak, iş stresinden uzak, hoşça vakit geçirmek amacıyla böylesine başarılı bir turnuvayı düzenleyen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne, turnuvaya katılarak sportmen ve centilmence, kıyasıya mücadeleler sergileyen tüm takımlara teşekkür ediyorum. Önemli olan kazanmak değil, spor ve sportmenliğe yakışır davranışlar sergilemekti. Bunda da başarının sağlandığını görmekten çok memnunum. Turnuva boyunca herhangi bir üzücü durum yaşanmadan başarıyla tamamlanmasını sağlayan tüm çalışanlara bundan sonraki sportif etkinliklerde de başarılar diliyorum” dedi.