BIST 10.046
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.413,56
HABER /  GÜNCEL

Vitrin mankeniyle aşk

Satın aldığı vitrin mankeniyle cinsel ilişkiye girerken kazaya uğradı.

Abone ol

İngiltere'de 31 yaşında bir adam, vitrin mankeninin bacak arasındaki 24 milimetrelik deliği yanlış anlayınca zor durumda kaldı. Vitrin mankeniyle cinsel ilişkiye girince penisini sıkıştıran İngiliz, makas yardımıyla kurtulabildi. Adam, ürün sergilemek üzere manken üreten firmaya şikayette bulundu. Ürünün "kullanıcı dostu" olmadığını iddia eden adam, parasını geri istedi.

Adı açıklanmayan adam, internetten 38 sterline satın aldığı vitrin mankenini evine götürdü. Evde vitrin mankeniyle cinsel ilişkiye girerken penisini sıkıştıran adam, zorlukla mutfağa kadar gidip cinsel organını kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Uğraşları sonuç vermeyince en sonunda makas yardımıyla bu zor ve gülünç durumdan kurtulabildi.

Olayla ilgili olarak, ürünün "kullanıcı dostu" olmadığı gerekçesiyle üretici firmayı suçlayan adama karşı firma yetkilileri de harekete geçti. Yaklaşık 30 yıldır bu işin içinde olduklarını ve böylesi bir "kaza" ile ilk defa karşılaştıklarını belirten firma yetkilileri, benzer durumların tekrar yaşanmaması için ürünlerinin uygun yerlerine, "Eğlence için değildir", "Sadece sergi amaçlıdır" ve "Seks amaçlı değildir" gibi uyarılar yapıştırmayı planlıyor.

Bundan 3 yıl önce de ABD'de 18 yaşındaki bir genç, sanat galerisindeki bir cansız mankene benzer bir harekette bulunmuştu.