BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.512,46
HABER /  GÜNCEL

Viagra hediyeli fuhuş!

Ankara'da bir eve baskın yapan polis, yabancı uyruklu 2 kadını kurtarırken, tehdit ve silah zoruyla fuhuşa zorladığı iddiasıyla Ulaş Ü.'yü gözaltına aldı

Abone ol

Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman semtinde bir evde zorla tutularak fuhuş yaptırılan Rus uyruklu Natalie D. (35) ve Alla A. (32), gelen müşterilerden birine yaşadıklarını anlatarak yardım istedi.

Evden çıkan müşterinin ihbarı üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro ekipleri, buraya geceyarısı baskın yaptı. Polisin baskınını fark eden Ulaş Ü., evin penceresinden atlayarak kaçmak istedi.

Dışarıda bekleyen ekip Ulaş Ü.'yü kovalarken; diğer ekip ise içeride fuhuşa aracılık yaptığı iddia edilen Türk uyruklu Süheyla K. (42), Rus uyruklu Natalie D. ve Alla A. ile evde kadınlarla ilişkiye girmek için bekledikleri belirtilen 7 kişiyi gözaltına aldı.

YAŞLI MÜŞTERİYE DESTEK HAPI

Polisin kovalamacası sonucu Ulaş Ü. kısa sürede yakalanırken, kadınlarla birlikte Emniyete getirilerek sorguya alındı. Ulaş Ü.'nün cebinde cinsel gücü artırıcı haplar bulan polis, evde yapılan aramalarda ise iki kutu prezervatife el koydu. Ulaş Ü.'nün eve gelen yaşlı müşterilere cinsel gücü artıran hap hediye ettiği, ayrıca çalıştırdığı kadınlara aynı haplardan içirdiği iddia edildi.

TUTUKLANDILAR

Polisteki sorgusunda Ulaş Ü.'den şikayetçi olan yabancı uyruklu iki kadının, "Bizim pasaportlarımıza el koydu. Bize silah zoruyla fuhuş yaptırıyordu" dedikleri öne sürüldü.

Yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edilirken, üzerinde ruhsatsız tabanca bulunan Ulaş Ü. ile birlikte Süheyla K., 'Fuhuşa aracılık ve yer temin etmek' iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

BÖYLE VİCDANSIZLIK GÖRÜLMEDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne rahatsızlandığı belirtilerek getirilen 10 aylık Y.B.'nin, sürekli ağladığı için babası tarafından dövüldüğü ortaya çıktı. Bebeğin başına aldığı darbeler sonucu travma geçirdiği belirtilirken, gözaltına alınan baba 32 yaşındaki Yılmaz B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay, Sinop'un Gerze İlçesi'ne bağlı Kuzsökü Köyü'nde meydana geldi. Çiftçi Yılmaz B., iddiaya göre, sürekli ağladığı için 10 aylık oğlu Y.B.'yi dövdü. Aldığı darbelerle kendinden geçtiği belirlenen bebek, yakınları tarafından Gerze Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalede başına aldığı darbeyle travma geçirdiği belirlenen bebek, ambulansla OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Beyin Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alınan bebeğin, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Annesi 34 yaşındaki Zahire B.'nin refaket ettiği 10 aylık Y.B.'nin, kontrol için bir süre daha hastanede tutulacağı ifade edildi.

Doktorların bebek yediğini belirleyip durumu güvenlik güçlerine bildirmesiyle, baba Yılmaz B. köydeki evinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Yılmaz B.'nin ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben dövmedim, kanepeden düştü" dedi. Ancak doktor raporlarına göre bebeğin darp edildiği belirtildi. Savcılık tarafından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Yılmaz B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

ATAŞEHİR'DE ÇOCUK KAÇIRMA DEHŞETİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde oturan ilköğretim öğrencisi A.K, maskeli kişiler tarafından kaçırılmak istendi. Yaşanan bu olay mahalleliyi teyakkuza geçirirken, bölgedeki okullar velilere acil uyarı kağıdı gönderdi.

Sonsayfa.com'un haberine göre Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde oturan ilk öğretim öğrencisi maskeli kişiler tarafından kaçırılmak istendi. Yaşanan bu olay mahalleliyi teyakkuza geçirirken, bölgedeki okullar velilere acil uyarı kağıdı gönderdi.

Ataşehir'de önceki gün, okuldan çıktıktan sonra, bakkala giden ilkokul öğrencinin yanına iki araç yaklaştı. Araçlarla çocuğu sıkıştıran kişiler, çocuğu yanına çağırarak "sana bir şey verecem, bir şey soracağım" dediler. Arabaya yaklaşan çocuk, içerde maskeli kişileri görünce geri çekildi. Zorla arabaya bindirilmeye çalışılan A.K, yaşadığı dehşeti Sonsayfa Yayın Grubu Başkanı Baki Özışık'a anlattı.

"Ben bakkala giderken, yanıma iki araç yaklaştı ve beni sıkıştırmaya başladılar. Arabanın içinden bir kişi beni çağırdı. Yanıma gel sana bir şey verecem, bir şey soracam dedi. Bende yanlarına doğru yaklaşınca kolumdan çekmeye başladılar. Bende koluna vurmaya başladım ve bağırmaya başladım. O sırada bağırmamın sesiyle beni bırakıp kaçtılar. Benim kolum arabanın dikiz aynasına değdi ve kolum çatladı" dedi.

Dehşet dakikalarının yaşandığı olayda kolu kırılan çocuğunu hastaneye götüren anne, durumu hemen polise bildirdi. Çocuk şubesinden görevliler çocuğun ifadesini aldıktan sonra evine gönderdi.

PKK'DAN ŞÜPHELENİYORLAR

Kaçırma girişiminde bulunan kişilerin maskeli olması şüpheleri PKK'ya yoğunlaştırdı. Hemen hemen her evde küçük çocuğun olması haklı büyük teyakkuza geçirdi. Aileler çocuklarını kendileri okula götürüp getirmeye başladı.

VELİLERE YAZILI UYARI

Okul yakınında meydana gelen olay üzerine, okul yönetimi tarafından her aileleye "Çocuklarınızı kendiniz okula görütüp getirin" yazılı uyarı yapıldı. Büyük tedirginlik yaşayan aileler saatler öncesinden okula gelerek beklemeye başladı.

EMNİYETE AĞIR SUÇLAMA

Türkiye'nin Finans Merkezi olan bir yerde, emniyetin çok duyarsız kaldığını söyleyen öğrenci velileri, "gün içinde buralarda bir tek polis aracı bulamıyoruz. Çocuklarımızın hayatı tehlikede.. Yarın kimin çocuğu kaçıralacak endişesi yaşıyoruz. Emniyetin bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz.

ÖNCE TECAVÜZ ETTİ ARDINDAN İSE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]25 yaşındaki genç kadına tecavüz eden Recep S., ormanlık alanda uyurken polis tarafından yakalandı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde kaçırdığı 25 yaşındaki D.K.'ya tecavüz ettiği iddia edilen 42 yaşındaki Recep S. ile ona yardımcı olduğu öne sürülen arkadaşları Hüseyin C., Selami G., Kemal Ç. polis tarafından gözaltına alındı.

Bir tekstil fabrikasında çalışan ve işçi servisinden indikten sonra evine gitmek için Nusratiye Mahallesi'nde yürüyen D.K.'yı, dün iki kişi, plakası olmayan bir otomobile zorla bindirdi. Bunu gören bir kişi polisi aradı ve şüphelilerden tanıdığı Hüseyin C.'nin adını verdi. Bir süre sonra polis kaçırma olayına karışan Hüseyin C., Selami G. ve Kemal Ç.'yi gözaltına aldı.

Bu kişiler, kaçırılma olayının ardından otomobilden indiklerini, Recep S.'nin D.K. ile birlikte Çerkezköy yönüne gittiğini söyledi. Bunun üzerine güzergahta arama yapan polis, ağaçlık bir alandaki tarla kenarında Recep S.'yi uyurken mağdrur D.K.'yı ise baygın halde buldu. Recep S. gözaltına alındı ve D.K.'nın tecavüze uğradığı belirlendi.

Daha önce 2 defa evlenip boşandığı öğrenilen ve bir fabrikada işçi olarak çalışan 6 çocuk babası Recep S. ise poliste susma hakkını kullandı. Polisteki işlemlerin ardından Recep S. ve diğer 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

TANGOCULARIN ÇOCUK KAVGASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Boşanma davasından sonra şimdide 'soy bağının reddi' davası açtı, çocuğu için DNA testi istedi

İstanbul Tango, Taksim’deki ‘333’ adlı mekanda, Murat Elmadağlı ve Eşref Tekinalp tarafından 2009’un eylül ayında kuruldu. Asıl mesleği çevre mühendisliği olan Tekinalp, İstanbul Tango’da dans eğitmeni olarak görev alan Çiğdem Arol ile 2000 yılında evlendi. Ancak Eşref Tekinalp, 2007’de eşi Arol’a boşanma davası açtı.

Dava sürerken Çiğdem Arol’un, 2008’de ‘Eren’ adını verdiği oğlu dünyaya geldi. Arol, Eren’i eski eşi Eşref Tekinalp’in üzerine kaydetti. Çiftin boşanma davası 2011’de sonuçlandı. Eşref T., geçtiğimiz günlerde, İstanbul Aile Mahkemesi ’ne başvurarak “soy bağının reddi” davasını açtı. Tekinalp, dilekçesinde ayrıca, “Eren benden değil” diyerek DNA testi istedi.

2 METRELİK DEMİR OK GİBİ SAPLANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Osmaniye’de inşaatı devam eden binanın üçüncü katından düşen işçi Yücel Çubukçu’nun ensesine 2 metre uzunluğundaki inşaat demiri ok gibi saplandı

5 katlı bina inşaatında meydana gelen olayda, 3'üncü katta çalışan inşaat işçisi Çubukçu, dengesini kaybedip, elindeki 2 metrelik demir çubukla düştü. Bu sırada 10 milimetre çapındaki demir, Çubukçu'nun ensesinden girip, yanağından çıktı.

Olay yerine çağrılan ambulans ve itfaiye ekiplerinin müdahelesiyle demir çubuğun bir bölümü kesildi. Sedyeye alınan Yücel Çubukçu, hastaneye kaldırıldı.