BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.396,73
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vezirköprü'de her şey vatandaş için!

Samsun Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilçede huzur operasyonu yapıldı.

Abone ol

Samsun'un Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde ve halka açık yerlerde halkın huzur ve güvenliğinin artırılması için asayiş kontrollerini sıklaştırdı.

İnternet kafeler, kahvehaneler, lokal ve parklar denetlenirken, şehir giriş-çıkışında da araçlarda arama yapıldı. Uygulamalarda trafik ekipleri araçlar üzerinde trafik kontrolü yaparken, halka açık yerlerde de evrak ve kimlik kontrolü gerçekleştirildi.

Denetimlerin devam edeceğini belirten İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı, "Rutin uygulamalarımızı bu aralar sıkılaştırdık. Yaptığımız uygulamaları anlayışla karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vezirköprü'nün huzurunun bozulmasına fırsat vermeyeceğiz" dedi.

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Bünyamin Daşdemir de, "Biz vatandaşların huzurunu ve güvenini istiyoruz. Sürücülerin trafik güvenliği açısından tehlike oluşturan hatalı davranışlarını tespit etmek, bizzat trafik ihlallerine el koyarak gerekli cezai işlemlerin uygulanmasını sağlamak ve kara yolları üzerinde gereken diğer tedbirleri aldırmak üzere yapılan denetimler ilçe genelinde daha da sıklaştırılmış bir şekilde sürecektir" diye konuştu.
Denetimlerde suç ve suç unsuruna rastlanmadığı belirtildi.