BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu Kahramanmaraş'a gidemedi

Bugün Kahramanmaraş'a gidecekti CHP lideri. Ancak hava muhalefeti nedeniyle uçağı kalkış yapamayınca bu ziyaretten vazgeçti..

Abone ol

Kahramanmaraş Ticaret Odası’nın daveti üzerine, iş adamlarıyla bir araya gelmesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hava muhalefeti nedeniyle uçağı 4 saat gecikme yapınca, gitmekten vazgeçti.

Kemal Kılıçdaroğlu sabah erken saatlerde Türk Hava Yolları'nın TK-2200 sefer sayılı uçağı ile saat 06.35’te İstanbul’dan Kahramanmaraş’a gitmek için Atatürk Havalimanı VIP salonuna geldi. Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş'taki hava muhalefeti nedeniyle uçağının gecikmeli olarak kalkacağını belirtilince, VIP salonunda bir süre bekledi.

Ancak gecikmenin 4 saati bulacağını öğrenen CHP lideri, Kahramanmaraş’taki programının aksayacağını belirterek uçak biletini iptal ettirdi ve saat 09’00 da Atatürk Havalimanı’nın ayrıldı.

GÜRSEL TEKİN ACELECİ DAVRANDI

Kılıçdaoğlu'yla birlikte Kahramanmaraş'a gitmeyi planlayanlardan biri de Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'di.. Tekin, uçağn rötar yapacağını hesaba katmadığı için aceleci davrandı ve Twitter'da "Maraş'tan herkese selamlar" diye mesaj gönderdi. Ancak saatler ilerleyip uçak kalkış yapamayınca Tekin yaptığı hatanın farkına vardı ve o mesajını şu sözlerle düzeltti: "Maraş'tan selam yolladık ama hava muhalefeti nedeniyle uçağımız kalkamadı. Hala İstanbul'dayız.. 21 Ekim'de Maraş'ta olacağı. Maraş'taki dostlardan özür diliyoruz"