BIST 10.400
DOLAR 32,17
EURO 34,93
ALTIN 2.409,28
HABER /  SPOR

Vestel Manisa sahipsiz kaldı

Vestel Manisaspor olağanüstü kongresi bugün yapıldı, yönetime kimse talip olmadı.

Abone ol

Vestel firmasının sponsorluktan ayrılma kararı üzerine, önce 20 Eylül'de yapılan ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Vestel Manisaspor olağanüstü kongresi bugün yapılırken, yönetime kimse talip olmadı.

Ves Cafe'de gerçekleştirilen ve Belediye Başkanı Bülent Kar'ın Divan Başkanlığı'nı yaptığı kongreye, Vali Refik Arslan Öztürk, AK Parti Manisa milletvekilleri İsmail Bilen, Mehmet Çerçi, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Başsavcı Sait Gürlek, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, oda başkanları, daire amirleri ve üyeler katıldı.

Divan seçiminin ardından katip üyeler Hasan Geriter ve Gökmen Aytaç'la birlikte Divan Başkanlığı koltuğuna oturan Belediye Başkanı Bülent Kar, kısa bir konuşma yaptı. 7 yıldır sponsorluk yapan Vestel grubunun Galatasaray maçından sonra desteğini çektiğini hatırlatan Başkan Kar, "Bu süreçte Vestel'in sponsorluğunu çekmemesi için her türlü girişimde bulunduk. Sayın Valimiz, Ahmet Nazif Zorlu ile iki kez görüştü. Biz de iş adamlarıyla görüştük. Ancak sonuç itibariyle Vestel çekilme konusunda ısrarlı davrandı. Öncelikle Vestel'e desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.