BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,75
ALTIN 2.433,15
HABER /  SPOR

Ve mucize olamadı...

Appiah'ın başına gelen kalmadı. Arka arkaya rahatsızlandı...

Abone ol

Geçirdiği ameliyat sonrası beklenenden hızlı iyileşen Appiah'ın başına gelmedik kalmadı. Arka arkaya rahatsızlıklar geçiren Ganalı, Ankaragücü ve CSKA maçlarında da oynamıyor.
     
Sevinci yarıda kaldı
Appiah'ın şanssızlık yakasını bırakmıyor. Dizinden geçirdiği ameliyat sonrası beklenenden daha kısa sürede düzelen Ganalı, takımla çalışmasına kısa bir süre kala solunum yollarından ciddi sorun yaşayıp 20 gün kaybetti. Appiah toparlanmaya başladığı gün, bu kez mide ve bağırsaklarındaki sorun nedeniyle arkadaşlarından uzak kaldı. Operasyon sonrası ‘mucize adam’ lakabının takıldığı yıldızın sevinci, beklenmeyen sorunlar nedeniyle yarıda kaldı.
     
Zico’dan vetoyu yedi
Fizik güç ve nefes yönünden takımdan geriye düşen Appiah, doktor denetiminde özel programa göre çalışıyor. Ganalı futbolcunun Ankaragücü ve CSKA Moskova maçlarında forma giymesinin imkansız olduğu belirtildi. Appiah, ancak Denizli maçı öncesi takımla birlikte idmanlara başlayacak. Bir an önce forma giymek için sabırsızlanan Ganalı’nın Zico’ya maç kadrosuna alınma isteğinde bulunduğu, hocanın “Daha zamanı var'' dediği öğrenildi.