BIST 10.173
DOLAR 32,30
EURO 34,99
ALTIN 2.447,44
HABER /  SPOR

Sivassporda liderlik hesapları

Sivasspor, ligde Bursaspor maçı öncesi liderlik hesapları yapıyor.

Abone ol

TFF 2. Lig 2. Grup ekiplerinden Alanyaspor'a yenilerek Fortis Türkiye Kupası'na veda eden Sivasspor, ligde Bursaspor maçı öncesi liderlik hesapları yapıyor.

Sivasspor, ligdeki galibiyet serisini hafta sonu sahasında oynayacağı Bursaspor maçında da sürdürmek istiyor.

Aldığı başarılı sonuçlarla ligde 12 puanla, 1 maç eksiği ile 3. sırada yer alan ve olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçı ile ilgili Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun aldığı karar sonrasında, puanına 3 puan daha eklenmesini bekleyen Sivasspor, sahasında Bursaspor'u yenerek liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Olaylı Trabzonspor maçından 3 puan daha alması halinde, lider Galatasaray'ın ardından ligde 2. sıraya yükselecek olan kırmızı-beyazlı ekip, yarın oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçının sonucuna göre, hafta sonu Bursaspor'u yendiği takdirde zirveye adını yazdırma şansına sahip bulunuyor.

Ligde 16 puanla lider durumda bulunan Galatasaray ile 14 puanla ikinci sırada yer alan Beşiktaş arasında yarın seyircisiz oynanacak derbi maçın berabere sonuçlanması veya Beşiktaş'ın üstünlüğü ile bitmesi halinde, Trabzonspor maçından alacağı 3 puanla puanını 15'e yükseltecek olan Sivasspor pazar günü evinde Bursaspor'u da yendiği takdirde liderliğe yükselecek