BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,92
ALTIN 2.445,85
HABER /  GÜNCEL

Benden değil deyip öldürdü!

Kızlarının biri 4, biri 6 yaşındaydı. Karısı yanında uyuyordu. Şimdi hepsi ölü...

Abone ol

İstanbul Bağcılar’da geçen pazartesi günü eşi ve iki çoğununun katil zanlısı olarak gözaltına alınan avukat Mahmut Bulut’un elindeki barut izi, acı gerçeği ortaya çıkardı.

İstanbul Bağcılar’da geçen pazartesi 4 yaşındaki Beyzanur, 6 yaşındaki Zeynep Seda ve anneleri Asuman Bulut’un öldürülmüştü. Gözaltına alınan avukat baba Mahmut Bulut, gece masanın üzerine bıraktığı silahı alan kişinin kızlarını ve eşini vurduğunu sonra da kendine ateş ettiğini öne sürmüştü.

Avukat Bulut’tan alınan el svabı örnekleri, Polis Kriminal Laboratuarı’nda incelendi. İnceleme sonucu avukat Bulut’un her iki elinde “barut izine” rastlandı. Asuman Bulut’a 1, Zeynep’e 2, Beyzanur’a ise 2 kurşun sıkıldığı tespit edilirken 1 kurşunun da duvara isabet ettiği belirlenmişti. Olay saatinin Bulut tarafından 08.30 olarak belirtilmesine rağmen komşularının saat 06.30 sıralarında evden silah seslerinin geldiğini söylemeleri, avukat Bulut’un kolunun altından tek kurşunla yaralanması üzerine ise çok yönlü soruşturma başlatılmıştı. Polis Kriminal Laboratuarı’ndan gelen sonuç, soruşturmanın seyrini değiştirdi.

Bulut’un, eşinin kendisini aldattığı ve iki çocuğunun da kendisinden olmadığından şüphelenerek cinayetleri işlemiş olabileceği iddiaları polis tarafından araştırılıyor. Kolunun altından yaralandığı için Vakıf Guraba Hastanesi’nde tedavi altına alınan avukat Mahmut Bulut’un tedavisi tamamlandı.

UYKUDA ÖLDÜLER

4 yaşındaki Beyzanur ve 6 yaşındaki Zeynep Seda, uyurken babalarının silahından çıkan kurşunlarla yaşama veda ettiler.