BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.401,18
HABER /  GÜNCEL

Ve Fenerbahçe'de mutlu son

Alex kendisini 2 yıl daha Fenerbahçeli yapan imzayı attı

Abone ol

Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza, sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Brezilyalı futbolcu, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı basın toplantı odasında düzenlenen törenle, sezon sonunda bitecek sözleşmesini 2 yıl daha uzatan mukaveleye imza attı.

Fenerbahçe'de 7. sezonunu geçiren 14 Eylül 1977 doğumlu Alex, teknik direktör Aykut Kocaman'ın da katıldığı imza törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bu arada, imza törenini kulüp yönetim kurulu üyeleri Murat Özaydınlı ile Yasemin Merçil de izlerken, Fenerbahçe'ye 4. kez imza atan Alex, toplantının sonunda Aykut Kocaman'a sarılarak medya mensuplarına poz verdi.

Fenerbahçe'ye dördüncü kez imza atan Alex, kendisine kulüpte kalma fırsatını sunan yönetim, Kocaman ve ilk geldiği günden bu yana büyük destek gördüğü taraftarlara teşekkür etti.

2004'TE BAŞLAYAN HİKAYEYİ UZATTIK

Alex, "tek amacım takımıma yararlı olabilmek. 2004 yılında başladığım hikayeyi biraz daha uzattık" dedi.

"Fenerbahçe'de kalmasaydım evime yani Coritiba'ya dönme kararı almıştım, bir de Amerika'dan teklif gelmişti" diyen Alex, önceliğinin her zaman Fenerbahçe olduğunu birçok kez tekrar ettiğini, kısa bir düşünme sürecinden sonra kararını netleştirdiğini söyledi.

KOCAMAN: ALEX'İN KALMAK İSTEMESİ ÖNEMLİYDİ
 
Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe'de kalmak istediğini özellikle vurgulayan Aykut Kocaman, bunun kendilerini onurlandırdığını söyledi. Kocaman, "Alex'in takımda kalmak istemesi işin mali tarafından çok daha önemliydi" dedi.