BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Vatan Caddesi trafiğe kapalı

Vatan Caddesi ve bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak. Neden mi?

Abone ol

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 84'üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında yapılacak törenler nedeniyle Vatan Caddesi ve bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak.

Yarın 05.00-16.00 saatleri arasında, Vatan Caddesi ile bu caddeye çıkan tüm yollar, Hal yolu bitimi, D-100 Cevizlibağ - Tünel sapağından itibaren Vatan Caddesi, Lahor Meydanı'na kadar geliş gidiş istikametleri trafiğe kapatılacak.

Alternatif yollar
Vatan Caddesi'ni kullanmak isteyen sürücülere önerilen alternatif yollar ise şöyle:

D-100 karayolundan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücüler, Haliç Tüneli, Edirnekapı, Fevzipaşa Bulvarı, Aksaray şeklinde veya Haliç Tüneli, Ayvansaray ışıklardan Balat Yolu'nu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametlerini kullanabilecek.

E-80 karayolunu kullanacak sürücüler, Milliyet gazetesi karşısından TEM istikametine, sahilyolunu kullanacak sürücüler sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci istikametine gidebilecek.

Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih'teki hastanelere gidecek ambulans sürücüleri ve diğer sürücüler sahilyolunu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa, Çapa, Haseki veya Vakıf Gureba hastanelerine intikal edebilecek.

Fatih istikametinden hastanelere gidecek sürücüler ise Atatürk Bulvarı - Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanabilecek.