BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Parfüm sıktılar, enselendiler!

Polisin arama yaptığını görünce paniklediler. Araçlarına parfüm sıktılar.

Abone ol

Şanlıurfa’dan diğer illere uyuşturucu ticareti yapılacağı ihbarını alan Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, dün akşam Şanlıurfa-Birecik otoyolunun Birecik gişelerinde arama noktası oluşturdu.

AĞIR PARFÜM KOKUSU

Güvenlik güçleri araçları durdurarak sürücülerin kimliklerini kontrol ederken narkotik köpeği de uyuşturucu araması yaptı. Uygulama sırasında oluşan yaklaşık 10 araçlık kuyrukta, 34 yaşındaki Mustafa Alataş’ın otomobilinden ağır bir parfüm kokusu yükseldi.

Ekipler bu araca yaklaşınca Alataş ile yanındaki 37 yaşındaki Şeyhmus İncesu’nun tedirgin olduğunu fark etti. Jandarma, narkotik köpekle yaptığı aramada bagajda poşetler içine gizlenmiş 40 kilo 650 gram esrar ele geçirdi.

Uyuşturucu ve hırsızlıktan sabıkalı zanlılar gözaltına alındı. Alataş ile İncesu ifadelerinde, parfümü esrarın kokusunu bastırmak için sıktıklarını anlattı.

UCUZDU TOPTAN ALDIK, İÇİCİYİZ

Aslen Mardinli olan ancak İzmir’de yaşadıklarını anlatan zanlılar ayrıca, “İlçede dolaşırken tesadüfen eski arkadaşlarımıza rastladık. Onlarla konuşurken esrar içtiklerini öğrendik. Bizim de içtiğimizi söyleyince, ellerinde bulunan esrarı ucuz fiyattan bize vermek istediler. Fiyat uygun gelince biz de hepsini toptan satın aldık. Biz içiciyiz, satıcı değil'' dedi.