BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Malezya yolcusu kalmasın!

Basın Malezya'yla yatıp, Malezya'yla kalkınca insanları aldı bir merak...

Abone ol

Türkiye, "Malezya olur muyuz" diye tartışırken "şu Malezya neymiş" diyen vatandaş Malezya'ya koştu

Çok nadir tercih edilen Malezya turları son bir kaç haftadır yok satmaya başladı. Malezya tartışmalarının gündeme gelmesi bu ülkeye tur düzenleyen seyahat acentelerinin yüzünü güldürdü.

Seyahat Acentesi İşletmecisi Cem Polatoğlu, Uzakdoğu denince ilk olarak akıllarına Tayland, Bali, Maldiv Adaları ve Çin Halk Cumhuriyeti'nin geldiğini belirterek, ''Ancak, gündeme gelmesiyle birlikte Malezya'ya olan ilgi arttı. Herkes nasıl bir yer diye merak etmeye başladılar. Daha önceleri günde 2-3 kişi ararken, bu sayı yaklaşık 10 kat arttı. Arayan veya gelenleri Malezya'ya gitmeleri için biz yönlendirmeye çalışırken, artık teklif etmeden 'Malezya turu var mı?' diye soruyorlar'' diye konuştu.

BU POLEMİĞİ ÇIKARANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Polatoğlu; ''Malezya Turizm Bakanlığı yetkilileri 4 ay öncesine kadar Malezya'ya giden turist sayısını artırmak için arayış içerisindeydiler ve bizlerden bu konuda görüşler alıyorlardı. Bu polemiği çıkaranlara teşekkür ediyoruz. Son iki haftanın gazeteleri, dergileri ve televizyonları Malezya ile yatıp Malezya ile kalkıyorlar. Uçaklar Malezya'ya full gidip full dönüyor. Yer bulmak mümkün değil.'' dedi.

Polatoğlu, 10 günlük Malezya turlarının 750 ila 850 Avro arasında değiştiğini de sözlerine ekledi.