BIST 9.605
DOLAR 32,50
EURO 34,68
ALTIN 2.477,39
HABER /  EKONOMİ

Varan’ı 4 ayda yüzde 300 büyüttü

Ulusoy Global Yatırımlar Holding, satın aldığı Varan’ı 4 ay sonra yüzde 300 büyüttü.

Abone ol

Ulusoy Global Yatırımlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Otobüs Grup Başkanı Cem Koçak, “Ulusoy ve Varan, filolarındaki 450 otobüs ve 150 servis aracıyla, 2012’de 6 milyondan fazla yolcu taşımayı hedefliyor” dedi.

30 DELUXE OTOBÜS GELİYOR

Ulusoy ve Varan’ın, toplam karayolu yolcu taşımacılığı pazarının yüzde 10’una sahip olduğunu söyleyen Cem Koçak, şöyle konuştu:

“Varan’ı satın aldıktan sonra araç filomuz güçlendi. Yılsonuna kadar yeni yatırımlarla son 4 ayda yakaladığımız büyüme grafiğini sürdürmeyi hedefliyoruz. Büyük şehirlerdeki yapılanmamızı güçlendirip 2012 sonuna kadar 6 milyondan fazla yolcu taşımayı hedefliyoruz. Akdeniz, Ege ve İç Anadolu’yu kapsayan hizmet ağını güçlendirdik. 30 deluxe otobüs eklenecek. Çok sayıda şirket satın alma ve ortaklık için kapımızı çalıyor. Ancak, önceliğimiz Ulusoy ve Varan’ın halka açılımını sağlamak.”

Kişiye özel koltuk arkası ekranların genç yolcularca çok beğenildiğini söyleyen Koçak, yolcuların televizyonun yanı sıra güncel filmleri izleyip oyun oynayabildiğini internet ve telefon kullanabildiğini belirtti.