BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.409,05
HABER /  SPOR

Var mı artıran?

Galatasaray'ın genç oyuncusu Arda açık artırmada. Liverpool'dan uçuk bir teklif geldi. Newcastle da kesenin ağzını açtı

Abone ol

Galatasaray'ın gözde oyuncusu Arda resmen açık artırmada. İngiliz basınının yazdığına göre Newcastle Arda'ya 11 milyon pound, Liverpool da 13 milyon pound (31milyon YTL ya da 25 milyon dolar) teklif etti.  

NEWCASTLE 11 MİLYON POUND TEKLİF ETTİ

Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, transfer döneminde İngiltere'de adından en çok bahsedilen futbolcu olma yolunda hızla ilerliyor. Emre'nin de oynadığı Newcastle United, Avrupa Şampiyonası öncesi Milli Takım'la kampta olan Sarı-Kırmızılı futbolcuyu renklerine bağlamakta kararlı. İngiliz basını, Newcastle'ın Galatasaray'a son olarak 11 milyon pound teklif ettiğini ileri sürdü.

LİVERPOOL DA DEVREYE GİRDİ

Ada'daki Arda hayranlığı sadece Newcastle ile sınırlı değil. Manchester United teknik direktörü Alex Ferguson'un oğlu ile birlikte Avrupa'nın önde gelen menajerlik şirketlerinden birinin sahibi olan İsmail Özsoy da Arda'yla Liverpool kulübünün ilgilendiğini söyledi. Bu konuda Galatasaray Kulübü'ne dün reddedemeyecekleri bir teklif götürdüklerini belirten Özsoy şunları söyledi:

SON TEKLiF 13 MiLYON PAUND

"Arda ile ilgilenen kulüplerin sayısı birden fazla. Bizim şirketimiz Manchester United'ın yanı sıra Arsenal, Liverpool, Real Madrid ve Barcelona ile çalışıyor. Arda'yla Liverpool yakından ilgileniyor. Onu Liverpool'un bünyesine katabiliriz, bu konuya sıcaklar. Galatasaray'a yaptığımız teklif ise 13 milyon pound (30 milyon YTL) civarında. Şartımız, Avrupa Şampiyonası öncesinde bu konudaki cevabın bize iletilmesi..."

ADNAN POLAT'TAN ARDA'YA İZİN

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, özellikle İngiltere'de Arda ile ilgili transfer haberlerinin artması üzerine "Biz köle ticareti yapmıyoruz" sözleriyle genç futbolcularına istemesi halinde gitme izni vereceklerini söyledi. Polat, "Bu konuda elbette Arda'nın da söz hakkı var. Önce Arda gitmek isteyecek ve tüm şartlar olumlu olacak. Sonra isteyen kulüp, bizim koşullarımızı yerine getirirse Arda gidebilir" dedi. Polat Arda konusunda şu ana kadar kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını söyledi.