BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL

Valencialı golcü Cimbom'a geliyor!

Galatasaray, Valencialı golcü Roberto Soldado peşine düştü.

Abone ol

Süper Lig’in devre arasında kadrosuna iki takviye yapmayı planlayan Galatasaray’ın, İspanya’da La Liga’nın en formda golcülerinden Roberto Soldado’yu transfer listesine aldığı iddia edildi.

Valencia’da forma giyen 26 yaşındaki İspanyol yıldızın, menajerler tarafından, sarı-kırmızılı kulübe teklif edildiği öğrenildi. Milan Baros’la devre arasında yollarını ayırmaya hazırlanan, Johan Elmander’in de gol yollarında çok etkili olamadığını düşünen Cim-Bom’un, Soldado ile ciddi olarak ilgilendiği, ancak Valencia’nın bu futbolcuyu ara transferde göndermeye yanaşmadığı kaydedildi.

TEKLİF 10 MİLYON EURO'YU GEÇER

Soldado’yu 2 sezon önce 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Getafe’den renklerine bağlayan Valencia’nın bu rakamın çok üzerinde bir teklif yapılması halinde Galatasaray’la pazarlık masasına oturabileceği ifade edildi.

VALENCİA KASAYI DÜŞÜNÜYOR

Milliyet'in haberine göre, İspanyol medyası ise ekonomik krizle boğuşan Valencia Kulübü’nün; David Villa (Barcelona), David Silva (M.City) ve Juan Mata’dan (Chelsea) sonra Soldado’yu da iyi bir bonservise satarak kasasını rahatlatmak istediğini savundu.