BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.411,88
HABER /  GÜNCEL

Üzmeze Yeni Şafak isyan etti

Konuştukça tepki çekiyor. Televizyonları dolaşan Üzmez'in yüz kızartan anıları Yeni Şafak'ı bile isyan ettirdi.

Abone ol

Yeni Şafak bugün okurların karşısına "Utan be adam!" manşetiyle çıktı.. Bu başlık Üzmez içindi.

Hürriyet veya Milliyet gazetesinin manşeti değildi bu başlık. Hüseyin Üzmez'in kanal kanal dolaşıp yüz kızartan anılarını anlatması muhafazakar Yeni Şafak'ı bile çileden çıkarttı.

Üzmez'in en son Habertürk'teki konuşmaları bardağı taşırdı. Rahat tavırları ve anlattıkları yüz kızartacak cinsten.. Yeni Şafak'taki manşet haberin altında yer alan spot ve alt başlıklarda yer alan ifadeler Üzmez

 
 Yeni Şafak, Üzmez'e tepkisi işte bu manşetle gösterdi
'e duyulan tepkiyi yansıtıyor:

"14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizden tutuklanan Hüseyin Üzmez'in tahliyesini sağlayan Adli Tıp raporu hukuk çevrelerince tartışılıyor. Üzmez'in ekran ekran gezip pişkin konuşmaları ise herkesi çileden çıkarıyor."

ANNEYİ DE YAKINDAN TANIYORMUŞ

Üzmez'in tahliye olur olmaz ekrana çıkıp, 20 yıl önce sekreterliğini yapan B.Ç'nin annesi ile ilgili 'çok özel' bilgileri açıklaması ise tüyler ürpertti. İzleyiciler, " Bu insanın hiç utanması yok mu?" diye tepki gösterdi.

CÜZDAN MI SORAYIM

Üzmez kendisine asılanların 18 yaşından küçük olduklarını tespit edebilmek için cüzdanlarına bakamayacağını söyledi: "Sokakta caddede rahat yürüyemem. Lise talebesi geliyor. Orta yaşlı kadınlar geliyor, beni şapır şupur öpüyor. Ben 'çıkar cüzdanını 18 yaşında mısın, değil misin?' diyemem ki" şeklinde konuştu.

KIZLIK ZARINI DİKTİRDİM

Altaylı'nın mağdurun annesinin niye iftira attığı sorusuna ise Üzmez şu cevabı verdi: "Hakim onu da sordu. Ben kızımı para ile satmıyorum, Hüseyin Bey ona aşık olursa dini nikah yapar, bize yardımları devam eder, bunun için söyledim dedi. Hakime dedim, ben 20 sene evvel o hovardalıkları yapıyordum, bu da müsaitti. Evleneceği zaman ben kız değilim dedi çıktı. Ondan sonra bunu doktora gönderdik, zar diktirdik falan... Rezil olmasın diye, intihar edeceğim dedi."

ÜZMEZ MUAYENE OLMALIYDI

Bursa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde koruma altına alınan B.Ç.'nin arkadaşlarına, "Adli Tıp Kurumu'na benim değil asıl Hüseyin Üzmez'in gitmesi gerekliydi" dediği öğrenildi. 14 yaşındaki B.Ç. dün hastanede kemik yaşının tespitine yönelik tetkiklerden de geçti. Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Üzmez ve küçük kızın annesi Livaze Ç'nin tahliye edilmelerine karar verdiği ikinci duruşmada, 1994 yılında İnegöl Devlet Hastanesi'nde dünyaya geldiği bildirilen mağdur B.Ç'nin doğumuyla ilgili kayıtların bulunamaması nedeniyle, çocuğun tam teşekküllü bir hastanede kemik ölçümü yapılarak gerçek yaşının tespit edilmesini kararlaştırmıştı.