BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,07
ALTIN 2.466,52
HABER /  GÜNCEL

Şoke eden lezbiyen cinayeti

Delikanlı bıçaklanarak öldürüldü. Cinayetin ardından çıkan ilişkiler ağı ağızları açık bıraktı. Bakın olay nasıl gerçekleşti?

Abone ol

Adana'da, bıçaklanarak öldürülen lise öğrencisi gencin kız arkadaşı, ''katil zanlısının, kendisine lezbiyen ilişki teklif ettiğini, buna müdahale eden erkek arkadaşını da bıçakla öldürdüğünü'' ileri sürdü. 

Öldürülen Fatih Yoldaş'ı kız arkadaşı P.K....

Cinayet de Zeynep'in P.K.'ya lezbiyen ilişki teklif etmesi yüzünden işleniyor.

Fatih Yoldaş, Zeynep'e müdahale ediyor ve öldürülüyor.

Alınan bilgiye göre, Zeynep Y'nin (18), meslek lisesi son sınıf öğrencisi Fatih Yoldaş'ı (18) bıçaklayarak öldürmesi olayının soruşturması sürdürülüyor.

LEZBİYEN OLDUĞU APAÇIK

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının lezbiyen ilişki yaşadığı iddia edilen S.K. (17) ile öldürülen liseli gencin kız arkadaşı P.K'yi (17) ifadelerine başvurmak üzerine Emniyet Müdürlüğüne getirdi.

LEZBİYEN İLİŞKİ TEKLİF ETMİŞ

S.K'nin, zanlıyla bir süredir lezbiyen ilişki yaşadıklarını, Zeynep Y'nin son dönemlerde Fatih Yoldaş'ın kız arkadaşı P.K'ye de ilgi duymaya başladığını ileri sürdüğü öğrenildi.

18 yaşındaki Fatih Yoldaş'ı öldüren Zeynep'in lezbiyen ilişki yaşadığı sevgilisi S.K.
ERKEK ARKADAŞ MÜDAHALE EDİNCE ÖLDÜRÜLMÜŞ

P.K. de olay saatinde zanlının kendisinin önünü keserek, lezbiyen ilişki teklifinde bulunduğunu, bu sırada erkek arkadaşının da yanlarına gelip, rahatsız etmemesini isteyerek, Zepnep Y'yi ittiğini anlattı. P.K'nin, yere düşerek başından yaralanan Zeynep Y'nin cebinden çıkardığı bıçakla Yoldaş'ı göğsünden, omzundan ve karnından yaraladığını söylediği belirtildi.

P.K. ve S.K. ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Bu arada, zanlı Zeynep Y'nin Adana Devlet Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü kaydedildi.