BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,21
HABER /  MAGAZİN

Erbil Can Dündarı bombaladı

Mehmet Ali Erbil Can Dündar'a açtı ağzını yumdu gözünü. Konu malum: Mustafa!

Abone ol

5 Mehmet Ali Erbil, “Mustafa” filmine imza atan Can Dündar’ı eleştiri yağmuruna tuttu. Erbil, “O filme gitmem. Çünkü Dündar, Atamızı çok yanlış anlatmış” dedi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Etiler'de 'Çarkı Felek' ekibine yemek verdi. Erbil, yemekte açtı ağzını yumdu gözünü. Gazetecilerin, "Mustafa filmini izlediniz mi?" sorusu üzerine ünlü şovmen şunları söyledi; "Mustafa filmini izlemeyeceğim. Zira, okuduklarım ve filmi izlemeye giden arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ile Can Dündar, kendi siyasi görüşünü filme yansıtmış. Atatürk'ü filmde elinde sigara ve içki bardağı düşmeyen bir karakter olarak göstermiş. Ayrıca Atatürk'e tek başına kaldığı imajı verilmiş. Çok yanlış. Olmadık gerçekleri filme yansıtmış. O bizim Atamız. Gelecek nesillere Atamızı iyi tanıtmak lazım, Can Dündar ise ne yaptığı ortada. Mustafa filmine çok ilginçtir CHP ve AKP de onaylamıyor. Demek ki, yanlış olan bir şey var. Hem Can Dündar'ı hem de Mustafa filmini protesto ediyorum. Bunun için Mustafa filmini izlemeyeceğim" dedi.

KÖTÜ YOLA MI DÜŞSEYDİ?

Erbil, Can Dündar'dan sonra ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e de çattı. Erbil’e "Asena'nın sizin programınızda çıkmasına İbrahim Tatlıses çok sinirlendi, bu konuda ne diyorsunuz?" sorusu yöneltildi. Ünlü şovmen, "İbrahim Tatlıses, ambargo koyduğu Asena'ya biz sahip çıktık. Ayrıca, bu karar sadece benim kararım değil, yayıncı kuruluş önerdi, biz de kabul ettik. Ayrıca Asena'yı bıraksaydık da kötü yola mı düşseydi" diyerek tepki gösterdi. Erbil, "Biz, insanlara ekmek kapısı açtık, kötü bir şey yapmadık. Ayrıca Asena, İbrahim Bey'in eski sevgilisi, biz İbrahim Bey'in eski sevgilisine iş verdik" dedi. Mehmet Ali Erbil, ekip yemeğinde hem laf attı, hem darbuka çaldı.

Kaynak: Bugün