BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,09
ALTIN 2.471,33
HABER /  SPOR

Yıldırım sessizliğini bozdu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım son zamanlarda zor günler geçirdi. Sessizliğini bozdu ve bakın neler söyledi?

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, son dönemde yapılan eleştiriler karşısındaki suskunluğunu Fenerbahçe Dergisi'ne yazdığı yazıyla bozdu.

BİZİ EN ÇOK TARAFTARIMIZ ÜZDÜ

Yıldırım, "Uygun ortamı fırsat bilenler, 10 yıllık bir gelişim sürecini, profesyonel futbol takımının 6 haftalık dar bir dönemdeki performansı ile kıyaslayıp, eleştiri ötesinde hakarete ve iftiraya dönüşen bir sürece girdiler. Bu dönemde bizleri en çok üzen, son 10 yılda yaşadığımız mutlulukların en büyük mimarı olan taraftarımızın bu süreçte zaman zaman bizi mücadelemizde yalnız bırakması olmuştur" ifadelerine yer verdi.

ASLA BAŞARAMAYACAKLAR

Yıldırım, kulübün başarısızlığını bekleyenlerin olduğunu vurguladığı yazısında, "Kulüplerinin başarısızlığı üzerine kendi geleceklerinin mutluluğunu inşa etmek isteyenler, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de bunu asla başaramayacaktır. 7. ve 8. haftanın sonunda ortaya çıkan ve ümit vadeden futbolun ardından başlangıçta içinde bulunduğumuz sezonu futbol takımımız için kaybedilmiş bir sezon olarak nitelendirenler, bu düşüncülerinden dönmeye başlamıştır. Unutulmamalıdır ki; karşılaştığımız ve karşılaşacağımız tüm zorlukları göstereceğimiz birliktelik ve ortak inançla aşacağız" dedi.

BAŞARI İÇİN GEREKENLER YAPILACAK

Kulübe zarar verecek popülist kararlar almayacaklarını vurgulayan Yıldırım, "İstikrar ancak uzun dönemli planlamalar ve değerlendirmeler ile sağlanabilir ve istikrar rakiplerimizle aramızdaki en büyük farktır. Kısa dönemde yaşanan olumsuzlukların sonuçlarını gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Aldığımız tedbirlerin olumlu sonuçlarını da görmeye başladık. Kimse gelecek günler için kaygılanmasın ve umutsuzluğa kapılmasın. Başarı için gerekenler yapılıyor ve bundan sonra da yapılacak.Gelecek nesillere sağlam bir mali yapı ile devir edeceğimiz bir kulüp en büyük hizmetimiz olacaktır. Yaşanan tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen bir yandan da geleceğimize ışık tutacak tesis hamlesini sürdürmek zorundayız.

Güçlü bir mali yapıya sahip kulübümüzün uzun dönemde rakipleri ile arasında çok önemli mesafeler yaratacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.