BIST 10.083
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.438,13
HABER /  DÜNYA

Uyanık gelin düğününde yakayı ele verdi

Muhasebe memuru Kirsty Lane, yaptığı dillere destan düğününde tutuklandı İşte yaşanan o gario hırsızlık olayı...

Abone ol

İngiltere'de çalıştığı işyerinden 170 bin Sterlin hortumlayan muhasebe memuru gelin, gösterişli düğününe patronunu da davet edince yakayı ele verdi

İÇKİLER SU GİBİ AKTI

Yılda 15 bin Sterlin'den (42 bin 500 lira) daha az kazanan muhasebe memuru Kirsty Lane (29), dillere destan bir düğün yaptı. Kapıda bir arp sanatçısının davetlileri karşıladığı düğünde ödüllü aşçı yemekleri yaptı, havai fişekler patlatıldı, içkiler su gibi aktı. Ancak gelin küçük bir hata yaptı. Paralarını çaldığı patronunu da bu düğüne davet etti.

BALAYINA GİDEMEDİ

Düşük gelirli Kirsty'nin nasıl böyle görkemli bir düğün yapabildiğini merak eden patron Peter Sutton, muhasebe kayıtlarını inceletmeye karar verdi ve kadının hesaplardan 170 bin Sterlin (480 bin TL) çaldığını gördü. Sutton'ın şikâyeti üzerine eşi Graham ile balayına gitmeye hazırlanan Kirsty Lane tutuklandı. Graham'ın da mahkeme önüne çıkarılması bekleniyor.

İHTİŞAMI GÖREN PATRON ŞÜPHELENDİ

Kirsty Lane, düğünü için hiçbir masraftan kaçınmadı. Ancak düğüne davet ettiği patronu Peter Sutton (yanda) gördüğü ihtişam karşısında şüphelenince gerçek ortaya çıktı.