BIST 9.680
DOLAR 32,54
EURO 34,97
ALTIN 2.426,77
HABER /  GÜNCEL

Utan Konya başlığı twitteri fena karıştırdı

Twitterda #UtanKonya başlığıyla hagtag açıldı ortalık yıkıldı. Milli Takım maçında Ankara patlamasında ölenler için saygı duruşu yapılmamıştı.

Abone ol

KONYA bugün sosyal medyada ortalığı sallıyor. #UtanKonya başlığı ile açılan hagtag savaş meydanına döndü. Konya maçında ıslık çalanlara tepki için açılan başlık Konyalıları bir hayli kızdırdı.

Konya'da dün akşam oynanan Milli Takım maçında Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapılmıştı. Ancak Konya seyircisi saygı duruşuna katılmayıp tribünleri ıslıklarla inletmişti. Saygı duruşunun bitimine doğru da tribünlerden ‘Ya Allah Bismillah Allahuekber’ ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları atılmıştı.

SUSTURMAK İÇİN ISLIKLADIK
Milli Maç'ta ıslık olayıyla gündeme gelen Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar’dan da açıklama geldi. Nalçacılılar Derneği Basın Sözcüsü İlker Durmaz 'saygı duruşunu ıslıklamadıklarını' savunarak “Saygı duruşu esnasında bizden olmayan bir grup taraftar slogan atmaya kalktı. Biz onları susturmak için ıslık çaldık ancak yanlış anlaşıldık” dedi.

#UtanKonya

Konya'daki ıslıklama olayının yarattığı fırtına ise sosyal medyayı sallıyor.  #UtanKonya başlığı altında açılan hagtag twitteri karıştırdı. Konya halkına destek verenler PKK terörünü öne sürerken, ıslıklamayı eleştirenler de 'Mevlana'yı hatırlatıyorlar.

İşte twitterdaki Konya savaş muharebesi