BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Üsteğmen evinde intihar etti

Subaylara neler oluyor? Asker intiharlarına bir yenisi daha eklendi.. Polatlı'da bir üsteğmen canına kıydı.

Abone ol

Ankara Polatlı'daki Topçu ve Füze Okulu'nda görev yapan bir üsteğmen evinde canına kıydı.

Polatlı Topçu ve Füze Okulu Gösteri ve Tatbikat Bölüğü'nde görevli Üsteğmen İbrahim Ünal Sarıoğlu, Şentepe Mahallesi'ndeki evinde ölü bulundu.

Evli ve bir çocuk babası Üsteğmen İbrahim Ünal Sarıoğlu'nun ailevi sebeplerden dolayı intihar ettiği iddia ediliyor.

Üsteğmen İbrahim Ünal Sarıoğlu'nun eşi, Gül Sarıoğlu'nun Polatlı Tarım İlçe Müdürlüğü'nde ziraat mühendisi olarak çalıştığı ve oğlu Alp Sarıoğlu'nun da o sırada kreşte olduğu ifade edildi.

Olay günü Gül Sarıoğlu'nun, eşi İbrahim Ünal Sarıoğlu'nu aradığı, ancak telefonuna ulaşamayınca birliğini aradığı, bunun üzerine üsteğmenin birliğinden askerlerin eve gittiği öğrenildi. Ancak evin kapalı olduğunu gören askerler balkon camını kırarak içeri girdi. Askerler, Sarıoğlu'nu sağ şakağından vurulmuş olarak buldu.

Komşusu Emine Arat, üsteğmenin ve eşinin çok iyi bir insan olduğunu, ancak Gül Sarıoğlu'nun, her hafta çocuğu ile Ankara'daki annesine gittiğini anlattı. Arat, "Herhangi bir ailevi sebep olduğunu düşünmüyoruz. Çok iyi insanlardı, herhangi bir ailevi sorunlarına şahit olmadık." dedi.
Topçu üsteğmenin cenazesi Polatlı Duatepe Hastanesi morgundan alınarak, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp morguna götürüldü.