BIST 10.048
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.433,43
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Uşak YGS'ye hazırlanıyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, il merkezindeki okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı.

Abone ol

Kız Meslek Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya 125 okul müdürü ile Banaz, Karahallı, Sivaslı, Ulubey ve Eşme Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda okullardaki güvenlik, yaklaşan sınavlar ve yıl sonu yapılacak çalışmalar değerlendirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün toplantı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada belli aralıklarla okul müdürleri ile değerlendirme toplantıları yapıklarını belirtti. 12 Nisan Pazar günü yapılacak Yüksek Öğrenim Geçiş Sınavı (YGS) ile ilgili tedbirleri değerlendireceklerini belirten Recep Düzgün, “Belli aralıklarla okul müdürlerimizle değerlendirme toplantıları yapıyoruz. Buda rutin toplantılarımızdan biri.

Toplantıda sınavları, okullardaki sıkıntıları ve yıl sonu yapılacak çalışmaları ele alacağız. Pazar günü yapılacak YGS için arkadaşlarımızla son hazırlıkları gözden geçireceğiz. Bunun dışında okullarımızdaki sıkıntıları ve eksiklikleri de hep birlikte çözüm bulmaya çalışıyoruz. Amacımız eğitimdeki sıkıntıları ve eksiklikleri kısa sürede çözüp başarı çıtamızı daha yükseklere taşımaktır. Uşak olarak son yıllarda ÖSS ve LGS’de ciddi başarılar elde ettik. Bu başarıları daha yukarılara taşımak istiyoruz”dedi.