BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.410,68
HABER /  MAGAZİN

Ünlülerin son buluşma noktası!

Ünlülerin son zamanlardaki favori mekanlarından biri olan İstinye Park'a ünlü yağıyor. İşte o isimler!

Abone ol

ÇİLLER'İN KORUMASI SANDALYE VE MİNDER TAŞIDI!

Eskİ başbakanlardan Tansu Çiller, eşi Özer Çiller ile birlikte önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi. Akşam saatlerinde yakın korumaları ile birlikte alışveriş merkezine gelen Tansu Çiller mor şalı ve spora yakın giyim tarzı ile dikkat çekti. Çiller'in korumasının peşinde sandalye minderi taşıması gözlerden kaçmadı.

ESRA EROL APAR TOPAR KAÇTI!

İzdİvaç programının sunucusu Esra Erol önceki gün İstinye Park'ta görüntülendi. Akşam saatlerinde alışveriş merkezine gelen Erol, kendisini görüntüleyen gazetecileri fark edince apar topar aracından inerek, mağazanın yolunu tuttu.

AĞAOĞLU GÜNBOYU SOHBET ETTİ!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, dostlarıyla birlikte önceki gün İstinye Park Masa Restaurant'ta yemek yerken görüntülendi. Akşam saatlerinde İstinye Park'a gelen Ağaoğlu, geç saatlere kadar dostlarıyla sohbet etti.

DERBİ ÖNCESİ STRES ATTI!

BeŞİktaŞ'ın Alman Teknik Direktör'ü Bernd Schuster ailesiyle birlikte derby öncesi İstinye Park'ta stres attı. Ailesi ile birlikte ilk olarak mağazaları dolaşan ünlü teknik adam, daha sonra Günaydın Steak House'da yemek yedi. Alman Teknik adam gazetecilerden ailesini görüntülememeleri için ricada bulundu.