BIST 10.286
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.408,72
HABER /  GÜNCEL

TT Çocuk'tan süper hediyeler!

TT Çocuk üyeleri artık kazandıkları Süperpuan’larla süper hediyeler kazanacak.

Abone ol

Türk Telekom’un çocuk portalı TT Çocuk, süperpuan uygulaması ile üyelerine kazandıkları puanlarla etkinliklere bedava katılım hakkı, hediye kampanyaları ve indirimler sunuyor.

Süperpuan sistemi ile TT Çocuk sitesi üyeleri, sitede yaptıkları ziyaret, güncelleme ya da test gibi aktiviteler ile puan kazanacak ve kazandıkları puanlar ile site içindeki statülerini yükseltecekler. En fazla süperpuan toplayan TT Çocuk üyelerini özel hediyelerin beklediği sitede ayrıca çocuklara ailelerinin kontrolünde üyelik sağlayan ebeveyn bölümü, çocukların eğitimi ve online güvenliği için bilgi ve çözümler yer alıyor.

Hediye Kampanyası ‘Oyuncak Hikayesi 3’ ile başladı
TT Çocuk’un Oyuncak Hikayesi 3 filminin DVD’lerinin piyasaya çıkması ile beraber başlayan hediye kampanyası www.ttcocuk.com adresli siteden yüzlerce çocuğa ulaştı.

Kampanyada, Blu-ray ya da DVD’lerinin içinde yer alan şifreyi TT Çocuk portalına isim/soyadı bilgileriyle giren ilk 80 kişi Giochi Preziosi’den, Buzz robotları kazandı. TT Çocuk sitesine giren ve üye olan ilk 90 kişi ise Oyuncak Hikayesi 1 ve 2 DVD’lerinin yanısıra Oyuncak Hikayesi 3 filminin sürpriz hediyelerinin sahibi oldu. DVD’lerde ayrıca Oyuncak Hikayesi 3 Buzz Lightyear Uzaktan Kumandalı oyuncak alışverişinde geçerli olacak 20 TL’lik indirim çeki bulunuyor.

TT Çocuk’ta indirim ve hediyeler devam edecek
Türk Telekom’un çocuk portalı TT Çocuk yeni başlattığı Süperpuan sistemi ile indirim, kupon ve hediye dağıtmaya devam edecek. Sitede bugün devam etmekte olan Fairies, Movie Art-titude ve Gormiti kampanyalarının TT Çocuk üyelerine sunmakta olduğu büyük fırsatlara çok yakında Hannah Montana, Zhu Zhu Pets, Futbol Kuluplerinin kolej ve çocuk kampanyaları ve fırsatları ile yeni vizyona giren sinema filmlerinin sürpriz hediyeleri de eklenecek.