BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Marmara'da kuvvetli rüzgara dikkat!

Kısa süreli ve kuvvetli lodos Marmara'yı etkisi altına devam ediyor.İşte 5 günlük hava raporu!

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt geneli parçalı bulutlu geçecek. Yarın (Salı) sabah saatlerinde iç kesimlerde hafif sis ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeyinde hafif buzlanma ve don olayı görülecek. Rüzgar; Marmara ve Kıyı Ege'de güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat) şeklinde esecek.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacak, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, Ege kıyıları ve Marmara'da kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat) şeklinde esecek.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Ege ve Marmara'da güney ve güneybatılı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek (Ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz zehirlenmesi vb.) olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde görülecek hafif buzlanma ve don olayı nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde yarın (Salı) sabah saatlerinde hafif sis görüleceginden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek.Yarın (Salı) sabah saatlerinde güneyinde hafif sis görülecek.

EGE: Parçalı bulutlu geçecek. Rüzgar; güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek.Yarın (Salı) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer hafif sis görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu, batısı parçalı bulutlu geçecek.Yarın (Salı) sabah saatlerinde göller yöresinde hafif sis görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.Yarın (Salı) sabah saatlerinde yer yer hafif sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Yarın (Salı) sabah saatlerinde hafif sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek. Yarın (Salı) sabah saatlerinde iç kesimlerinde hafif sis görülecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte hafif sis görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.