BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,81
ALTIN 2.416,45
HABER /  MAGAZİN

Ebru Gündeş'e 'Ahmet Kaya' faturası

Bazı Kürt örgütleri, Ebru Gündeş'in İsveç'teki konserinin iptal edilmesi için İsveç Devlet Tiyatrosu'na baskı uygulamaya başladı.

Abone ol

Sebep ise Gündeş’in 1999’daki Magazin Gazetecileri Derneği gecesinde Ahmet Kaya’ya çatal fırlatılan masada oturması.

Ebru Gündeş’in, İsveç Devlet Tiyatrosu (Riksteatern) ile İsveç Türk Tiyatro Derneği’nin işbirliğinde, 22 Aralık’ta Stockholm’de konser vereceği ilan edildi. Ancak yoğun Kürt nüfusunun yaşadığı İsveç’teki bazı kişi ve Kürt örgütleri, konserin iptal edilmesi yönünde İsveç Devlet Tiyatrosu’na baskı uygulamaya başladı.

Bu grupların önümüzdeki günlerde sanatçıyı neden istemediklerini anlatan bir yazı kaleme alacakları ve bu yazının İsveç medyasında yer alacağı belirtildi. Gündeş, 1999 yılında düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği Ödül Töreni’nde, Ahmet Kaya’ya çatal fırlatılan masada oturduğu için tepki çekmişti.

İsveç Devlet Tiyatrosu’nun konseri iptal edip etmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan Ahmet Kaya ölmeden bir süre önce Stockholm’deki Solna Hallen salonunda yaklaşık 6 bin kişiye konser vermişti. Kaya hayranlarının, Gündeş’in konserinin iptal edilmemesi halinde, konser salonunun dışında gösteri yapabileceği kaydedildi.

"OPERASYONDAN DİZİ OYUNCUSU ÇIKTI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Dizi oyuncusu Can Kahraman da gözaltında Beşiktaş, Bebek'te bir aparmanın girişinde bulunan iş yerinde kumar oynatıldığı ihbarını alan polis harekete geçti.

Düzenlenen operasyonda 11'i kadın 22 kişiyi gözaltına alındı. Dizi oyuncusu İsmail Can Kahraman da gözaltına alınanlar arasında.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipleri, Küçük Bebek Caddesi üzerinde bulunan Yuvam Apartmanı'nın giriş katında kumar oynandığı yolunda bir ihbar üzerine harekete geçti.

Müşteri gibi içeriye giren sivil polisler dışarıda bekleyen meslektaşlarına "Rulette şansımızı deniyoruz, sizi de bekleriz " diyerek baskın için startı verdi. Düzenlenen operasyonda aralarında 'Emret Komutanım' ve bir çok dizisinde rol alan oyuncu İsmail Can Kahraman' ın da bulunduğu 11'i kadın toplam 22 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca, 1 Rulet masası, 20 deste oyun kağıdı ile 5 bin oyun pulu da ele geçirildi. Gayrettepe'deki Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen İsmail Can Kahraman ile birlikte diğer şüpheliler yüzleri şapka ve elleriyle gizlemeye çalıştı. Şüphelilere Kabahatler Kanununa Muhalefet'ten para cezası kesileceği belirtildi.

"O HABERLERE ÇOK KIZGIN"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

CANIMI ÇOK ACITTILAR

Sinem Kobal, son dönemde çıkan haberlere çok üzüldüğünü söyledi

Küçük Sırlar'ın çekimleri için Sinem Kobal'a karavan kiralandığı, karavanı meşgul etmemeleri için uyarılan diğer oyuncuların da bu duruma bozularak kostümlerini bir kamyonette değiştirmeye başladıkları öne sürüldü.

Kobal, iddiaya 'Full Ekran' programında yanıt verdi: 'O haberle canımı çok acıttılar. Ben paylaşımcı bir insanım, orada yansıtıldığı gibi biri değilim. Dizideki arkadaşlarımla da aramızda ayrımcılık yok.'

"ABİYE KUZU'NUN YERİNE KİM GELECEK?"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Binnnur Kaya'n yerine Türk Malı dizisine kimin katılacağı merak konusu oldu.

Türk Malı dizisinin Abiye Kuzu’su Binnur Kaya’nın diziden ayrılmasıyla gözler yapımcıya çevrildi.

Zuhal Topal ve Hande Ataizi 

Dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu yeni bölümler için Zuhal Topal ile Hande Ataizi’ni düşündüklerini söyleyerek Binnur Kaya hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Bu ayrılık dünyanın sonu değil

Gündoğdu “Binnur Hanım’la sözleşmemiz 30 bölümdü, bitince yollarımızı ayırdık. Şafak’la Binnur’un kavgası onları bağlayan bir durum. Onda taraf değilim” dedi. Gündoğdu ayrıca “Bu ayrılık dünyanın sonu değil. Konsept bize ait biz daha çok yeni Binnur’lar buluruz. Abiye Kuzu da bizim yarattığımız bir karakter. Karalar bağlaması gereken taraf biz değiliz” diye konuştu.

"DENİZ AKKAYA'YA EVLENME TEKLİFİ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Deniz benimle evlenir misin?

Ferruh Taşdemir, Bodrum tatilinde Deniz Akkaya'ya evlilik teklifinde bulundu ancak "Henüz erken, biraz bekleyelim" yanıtı aldı!

BAYRAMDA BODRUM'DA TEKLİF

Tarih tekerrür etti! Geçen Temmuz'da manken Özge Ulusoy'a Bodrum'da evlenme teklifinde bulunan Ferruh Taşdemir, Kurban Bayramı'nda, yine Bodrum'da aynı teklifle, bu kez Deniz Akkaya'nın kapısını çaldı. Akkaya'dan şu yanıtı aldı: "Henüz çok erken, biraz daha bekleyelim!"

İLK KEZ BU KADAR MUTLUYUM!

Ferruh Taşdemir, Akkaya ile ilişkisinin detaylarını da anlattı: "Deniz 10 yıllık arkadaşım. Aramızda bir yakınlaşma oldu. Kurban Bayramı'nda da beraber Bodrum tatiline gittik. Zaten ilişkimiz de orada şekillendi. İlk kez bu kadar mutluyum!"

KIRIK KALPLER BULUŞMASI

Ferruh Taşdemir, Özge Ulusoy'la boşandı. Üstelik eski eşi tarafından "Beni tehdit ediyor" diye mahkemeye verildi. Akkaya'nın sevgilisi Efe Önbilgin ise geçen ay Duygu Ekşi ile evlendi.

"FUNDA ARAR'A MESAJLI HEDİYE"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Funda'ya mesajlı hediye

Geçtiğimiz günlerde Ankara Armada Alışveriş Merkezi'nde bir konser veren Funda Arar, sahnede bir hayranından ilginç bir hediye aldı. Paketi açınca önce şaşırıp sonra gülmeye başlayan güzel sanatçı, oyuncak bebek ve bebek bakım setini, hayranlarının kendisinden bebek istemesine dair bir mesaj olarak yorumladı.

BEBEK ALBÜMDEN SONRA

Bu aralar müzisyen eşi Febyo Taşel ile birlikte Ocak ayında çıkaracağı yeni albümünün işleriyle ilgilendiklerini söyleyen Arar, çocuk sahibi olmayı çok istediğini ancak bunu albüm çıktıktan sonra düşündüklerini açıkladı.

YENİ ALBÜME AZ KALDI

Funda Arar, konserinde ağırlıklı olarak iki yıl önce çıkardığı 'Zamanın Eli' albümünden şarkılar söyledi. Ocak'ta çıkacak yeni albümü için eşiyle birlikte sıkı bir hazırlık içinde olduklarını söyleyen sanatçı, hayranlarını sevindirdi.

"EZEL'DE BİR HAİN DAHA MI VAR?"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

'Ezel'de bir hain daha mı var?

'Ezel' 22 Kasım akşamı yayınlanan bölümüyle oyunun cevaplarını verirken, bir yandan da seyircileri yeni sorularla baş başa bıraktı. Dizinin hayranları, uzun süredir merakla bekledikleri hain hakkında forum sitelerini altüst ediyorlardı. Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde beklenen hain ortaya çıktı ve tüm dengeler değişti. 'Mert'in ölmeden önce telefonuna kayıt ettiği video sayesinde iz süren 'Ezel' ilk haine, yani 'Cengiz'e ulaştı. İkinci hain ise 'Eyşan'dı...

'EZEL' Mİ GÖNDERDİ?

Hainler ortaya çıktı ancak forum sitelerinde onlarla ilgili yorumlar devam ediyor. Bunun sebebi ise birkaç bölüm önce gösterilen bir sahne. O sahnede 'Şebnem', 'Cengiz'in safında yer alıyordu. 'Ezel' fanatikleri için kafa kurcalayan bu görüntü, içeride bir hainin daha olabileceği, bu kişinin de 'Şebnem' olabileceği düşüncesini oluşturdu. 'Ezel' fanatiklerinin akıllarında soru işareti yaratan bu görüntüleri ve 'Şebnem'in de 'Cengiz'in safında yer alıp almayacağını dizinin senaristlerinden Pınar Bulut'a sorduk. "O görüntüyle altı ay sonra 'Şebnem'in 'Cengiz'in yanında yer alacağının sözünü vermiştik" diyen Bulut şöyle devam etti: "Gelecekte, altı ay sonra oluşacak durumun sebeplerini anlatmaya devam edeceğiz. Ama seyirciler şunu unutmamalı ki, her zaman 'Ezel'e karşı hainlik yapılacak değil. Belki de 'Şebnem'i 'Cengiz'in yanına gönderen 'Ezel'dir. Ve belki de 'Şebnem', 'Cengiz'in haini."

"GÜZEL OYUNCUDAN SÜRPRİZ KARAR"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Oyuncu Yasemin Ergene, arkadaşıyla İstinye Park’ta yemek yedi.

Ergene, “Yeniden başlayan ‘Doktorlar’ dizisinde neden yoksunuz?” sorusuna, “Teklif geldi ama kabul etmedim. Okulumdan dolayı bu aralar hiçbir projeyi kabul etmiyorum” cevabını verdi. “İzzet Özilhan’la ne zaman evleneceksiniz?” sorusunu ise, Ergene’nin arkadaşı yanıtladı: “Evleniyor yakın zamanda”.

"TARKAN FİLM YILDIZI OLUYOR"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA..
TIKLAYIN...

[PAGE]

Bugüne kadar gelen film tekliflerini geri çeviren Tarkan, sonunda yönetmen Erdal Murat Aktaş ile anlaştı.

Çanakkale Savaşları sırasında yaşanmış gerçek bir olayı anlatan "Gelincik Sesleri-Çanakkale" adlı filminde rol almayı kabul eden Tarkan, "Bekir Çavuş" adlı bir keskin nişancıyı canlandıracak.

Bekir Çavuş'un mücadele ettiği "Manchester'lı Tommy"yi ise Yeni Zelandalı Martin Henderson oynayacak.