BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  DÜNYA

Ünlü şarkıcı erkek olarak doğdu

Almanya'da yıldızı iyice parlayan güzel şarkıcının hayatındaki sır herkesi şaşırtıyor. Çünkü bu bebek yüzlü kız aslında bir erkek...

Abone ol

Alman pop müziğinin genç yıldızlarından Kim Petras, upuzun sarı saçları, mavi gözleri ve bebeksiliğini yitirmemiş yüz ifadesiyle son derece çekici görünüyor. Ama, önce 2007'de internette yayınladığı bir videoyla dikkat çekip bir yıl sonra çıkardığı Last Forever adlı single'ıyla yıldızı iyice parlayan Petras'ın ilk bakışta belli olmayan ve duyanları şaşırtan bir özelliği var: Kim Petras, aslında bir erkek olarak doğdu.

CİNSİYET DEĞİŞTİRME AMELİYATI GEÇİREN EN GENÇ KİŞİ

Doğduğunda ailesinin Tim adını verdiği genç kız, şu sıralar yeni çıkardığı Die For You adlı single'yla olduğu kadar dünyada cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren en genç insan olması nedeniyle de basının ilgi odağı. Üstelik bunun için 16 yaşına kadar beklemiş olması da olayı basın açısından daha ilginç hale getiriyor. Kendisini bildiği ilk günden bu yana kadın gibi hissettiğini ve yanlış vücutta olduğunu söyleyen Petras, kısa bir süre önce ameliyat oldu ve adını da Kim olarak değiştirdi. 12 yaşından bu yana hormon tedavisi gören Petras, "Bu ameliyatla hayatımdaki bir çok şey değişti. Artık yüzme havuzunda bikinimi değiştirmek için hiç bir zorlukla karşılaşmıyorum" diye konuşuyor. 

AİLESİ BÜYÜK DESTEK OLDU

İşin ilginç yanı Kim'in cinsiyet değiştirme isteğine ailesinin hiç karşı çıkmaması. Genç kız her aşamada en büyük desteği ailesinden aldığını söylemeden edemiyor. Ama Petras okuldaki arkadaşlarından aynı desteği görmemiş. "Önceleri okuldayken insanlar benim durumumla ilgili aptalca şeyler yapardı hep. Ama şimdi durum değişti. Artık özel bir okulda okuyorum ve çok daha rahatım" diye konuşuyor Petras. Genç kız bu süreçte yaşadığı deneyimleri ve ruhsal dalgalanmaları şarkılarına da yansıtıyor.

HEP ERKEKLERE İLGİ DUYMUŞ

Cinsiyet değiştirme prosedürünü tam olarak geçen yılın kasım ayında tamamlayan Petras "Artık her şey geride kaldı. Artık gerçek bir kızım" diye konuşuyor.

Kim Petras aşk yaşamıyla ilgili sorulan soruları da cevaplamaktan kaçınmıyor: "Okula ilk başladığım günden beri hep erkeklere ilgi duyuyordum. Ama şu sıralar hayatımda özel biri yok. Yani bekarım" diye konuşuyor.

İŞTE GÜZEL ŞARKICININ BİRBİRİNDEN GÜZEL FOTOĞRAFLARI:

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]