BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.396,27
HABER /  MAGAZİN

Şekerim Fuat diziden neden ayrıldı?

Burcu Esmersoy ve Yekta Kopan'ın sunduğu 'Yaz Gecesi Şovu' programına katılan Ragıp Savaş, Kurtlar Vadisi'nden ayrılma sürecini anlattı.

Abone ol

Televizyon gazetesinin haberine göre, dizide, 'Şekerim' sözünü ağzından düşürmeyen Fuat karakterini oynuyan Savaş, diziden neden ayrıldığıyla ilgili sıkça soru aldığını ifade etti. Ragıp Savaş, "Aslında ne ben ayrıldım ne o taraf bitirdi" diyerek bu tarz çok seyredilen dizilerde, çok fazla kalmanın kendisine tehlikeli geldiğini belirtti.

"Çünkü karakter çok yapışıyor üzerinize ve ondan sonra ne yaparsanız yapın hep o karakterle anılıyorsunuz" diyerek bir oyuncunun farklı projelerde yer alması gerektiğini vurguladı.

Oyuncunun yüzünü çok fazla eskitmemesi gerektiğine de dikkat çeken Ragıp Savaş, kendisini yolda gören bir insanın, Kurtlar Vadisi'ndeki karakterin ismiyle seslenerek 'Şekerim Fuat' ya da 'Fuat abi' demesini değil de kendi ismiyle seslenmesini tercih ettiğini ve amacının da bu olduğunu belirtti.

TERCİHİMİ KULLANDIM

Fiziği düzgün, yakışıklı, jön gibi görünen oyuncuların bazı dezavantajları olduğunu anlatan Ragıp Savaş, "Çünkü bu adamların hiç biri komedi oynayamaz, komik olamazlar vs. değil böyle. Dünyada böyle bir oyunculuk yok" diyerek değişip tipten tipe girmeyi tercih ettiğini söyledi.

Kurtlar Vadisi dizisinden ayrılmasını da "Bunu düşünerek ben bu işi bitirmedim. Karşılıklı olan birşeydi bu yapım firmasıyla" şeklinde konuşan Ragıp Savaş, izleyicinin karşısına farklı bir şekilde çıkma tercihini kullandığını sözlerine ekledi.

4 DİZİDE BİRDEN OYNAMAK DOĞRU DEĞİL

Elinden geldiği kadar iş seçmeye çalıştığını belirten Ragıp Savaş, "Çok fazla da kendini parçalayıp, aman deyip böyle setlerde, bir aktristin, bir aktörün, bir sezon içerisinde 4 tane dizide olmayı ben doğru bulmuyorum, kendi adıma" diyerek maddi kaygılar olabileceğini ama kendi adına buna dikkat etmeye çalıştığını belirtti.