BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan ceketi çıkarttı ve...

Recep Tayyip Erdoğan Konya'daki törende öyle böyle coşmadı. Keyfi yerinde olan Erdoğan, ceketi de atıp başladı konuşmaya.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da partisinin il kongresinde konuşuyor. CHP'ye ilginç bir gönderme yapan Erdoğan;  "Atatürk kalksa bunların hepsi mezara girer" dedi...

CEKETİ ÇIKARTTI VE...: Keyfi yerinde olduğu gözlenen Recep Tayyip Erdoğan, CHP'den söz etmeye başlayınca coştukça coştu... İzleyenler de slogan ve alkışlarla karşılık verince daha da havaya girdi ve "Gel şu ceketi çıkarayım" deyip sırtından ceketi attı...

Hala devam eden konuşmadan satırbaşları şöyle:

YAN GELİP YATTILAR: "Hani yurdun dört bir yanını demir ağlarla örecektiniz. Ne oldu... Bunlar yan gelip yattı... İftira ile karalama ile olmaz... "
NİFAK TOHUMLARI: "Muhalefetin işi gücü ne "aramıza nifak sokmak"... Medyanın işi gücü ne "Aramıza nifak sokmak... Ama aramıza nifak sokmayacağız"

NE YAPTINIZ: "Bunlar hep konuşuyor, çağdaşlık çağdaşlık, modernlik modernlik. Ne yaptın modernlik adına, biz yaptığımızda konuşuyoruz... "

NİMET HANIMI TEHDİT EDİN: "Bu nimet Hanım'ı arasıra tehdit edebilirsiniz. Hemşerinizdir ben karışmam... İşsizlikten sıkıntınız varsa da Ömer bey, diğer hemşeriniz onu tehdit edebilirsiniz..."