BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Moda dünyasın da yeni trent sıfır kaş!

Moda devlerinin başlattığı trendler önce Hollywood’a sıçrar, ardından ünlü yıldızları örnek alan gay’ler bu trendi izledi.

Abone ol

İlk olarak Fransız Givenchy‘nin Adriana Lima ve diğer top modellerle yaptığı çekimde tüm kaşlmar kapatıldı. Givenchy’yi Jean Paul Gaultier ve Chanel izledi. Ardından Vogue dergisi Ağustos kapağına poz veren İngiliz model Kristen McMenamy’nin de kaşları tamamen traşlandı.

Dünya modasına yön veren, trendsetter konumundaki marka ve dergilerde “sıfır kaş” akımını başlatması yeni bir tartışmaya yol açtı. İngiliz Daily Mail gazetesi, “Moda devlerinin başlattığı trendler önce Hollywood’a sıçrar, ardından ünlü yıldızları örnek alan gay’ler bu trendi izler. Son olarak da toplumdaki genç kızlar bu akımların büyüsüne kapılır. Ve trend genele yayılır. Eğer “sıfır” kaş çekimleri devam ederse yakın zamanda ünlü aktrisleri kaşsız olarak poz verirken görmeye hazırlanın” yorumunu yaptı.





Daily Mail gazetesi ayrıca ünlülerin “sıfır kaş” ile nasıl görüneceğini küçük fotoğraf oyunlarıyla (photoshop) şöyle gösterdi:

[PAGE] [PAGE]