BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,09
ALTIN 2.308,07
HABER /  MAGAZİN

Ünlü oyuncu Mecidiyeköy trafiğini kilitledi

Ünlü oyuncu Merve Boloğur aracını yanlış yere park etti. Mecidiyeköy meydanında trafik kilitlendi.

Abone ol

Ünlü oyuncu Merve Boloğur aracını park edilmesi yasak olan yere park edince İETT otobüsleri manevra yapamadı. Yaklaşık 15 dakika sonra aracının başına gelen Boloğur'a bir vatandaş tepki gösterdi.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Olay Mecidiyeköy Meydan Ortaklar caddesi üzerinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Park edilmesi yasak olan yere park edilen bir otomobil yüzünden Büyükdere Caddesi'nden, Ortaklar Caddesi'ne dönüş yapmak isteyen belediye otobüsleri manevra yapamadı. Bu sırada arkadan gelen araçlar yüzünden uzun araç kuyrukları oluştu.

OTOBÜSLER ROTASINI DEĞİŞTİRDİ

Bazı otobüsler rotasını değiştirmek zorunda kalırken, trafikte aksamalar meydana geldi. Otobüslerin rotalarını değiştirmesinden dolayı bazı yolcular otobüslerden inerek, evlerine yürüyerek gitti. İstanbul'un en işlek yerlerinden Mecidiyeköy Meydandaki olay yaklaşık 15 dakika sürerken, otobüs şoförleri polise haber verdi. Meydanda bulunan bir trafik polisi aracın başına geldi. Trafik polisleri aracın sürücüsüne ulaşamayınca, çekici çağırdı.

Bu sırada bir İETT Şoförü yanlış park edenler yüzünden sürekli sorun yaşadıklarını söyledi. Bir şoför ise duruma isyan ederek, "Memur beyler gerekli cezayı keseceklerdir" dedi. Bu sırada aracın sahibinin ünlü oyuncu Merve Boloğur olduğu ortaya çıktı. Bir arkdaşıyla beraber aracının başına gelen Boloğur'a bir vatandaş tepki göstererek "15 dakikadır bu insanları sizi bekliyor" dedi. Polis ekiplerinin uyarısıyla Boloğur aracını ileri aldı. Boloğur'a park yasağı olan yere park ettiği için 77 TL tutarında cezai işlem uygulandı. Boloğur ve arkadaşı daha sonra olay yerinden ayrıldı. Boloğur'un aracı için çağırılan çekici aynı hat üzerinde park eden başka araçları çekerek trafiği rahatlattı.