BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ünlü işadamı trafik kazası kurbanı!

Çok önemli enerji ihalelerini kazanan ünlü işadamı Şuayip Aydemir, Bolu'daki trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Abone ol
Ankara'da çok sayıda şirketin sahibi olan Şuayip Aydemir'in içinde bulunduğu lüks otomobil, kaza yapan otomobillere yardım için duran kamyona arkadan çarptı. Kazada, kimliği belirlenemeyen sürücü ile Şuayip Aydemir yaşamını yitirdi. 
 
Kaza saat 14.45’de, TEM otoyolu Yukarısoku mevkisinde meydana geldi. Ankara yönüne giden 34 KD 4677 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu orta refüje girdi. İstanbul yönüne giden Mehmet Alparslan kazayı görerek yardım etmek için 06 AGG 62 plakalı kamyonunu emniyet şeridinde park etti.

otomobil-kazasi.jpg

KAMYONA ÇARPTI

Bu sırada arkadan gelen sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 06 ZKS 66 plakalı önce kamyon sürücüsüne, ardından da hızla kamyona arkadan çarptı. Omobil çarpmanın etkisiyle kamyonun altına girerken, kimliği belirlenemeyen sürücü ile araçta bulunan bir inşaat firmasının ortağı Şuayip Aydemir yaşamını yitirdi.
 
Yaralanan kamyon sürücüsü Mehmet Alparslan, 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı.
 
KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA
 
Kazada yaşamını yitiren Şuayip Aydemir, Ankara'da kurulu  Ezgi İnşaat Sanayi ve Ticaret'in ortakları arasındaydı. Söz konusu şirket, Elektrik Üretim A.Ş. ihalelerindeki yolsuzluk iddiaları ile gündeme gelmişti. Şirket sahiplerinden İbrahim Selçuk davanın öne çıkan sanıkları arasındaydı.