BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  MAGAZİN

Ünlü güzelin yırtık kotu dikkat çekti!

Sosyetik güzel Kendall Jenner, kendine has giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Sosyetik güzel Kim Kardashian'ın küçük kardeşlerinden Kendall Jenner ilginç kıyafet tercihi ile Los Angeles'da görüntülendi. 

Kardashian ailesinin en küçük üyelerinden olan sosyetik güzel Kendall Jenner genç yaşta adından sıkça söz ettirmeyi başarabiliyor.Genç güzel geçtiğimiz aylarda düzenlenen Paris Moda Haftası'nda ünlü markaların defilelerinde podyumda yer alarak adından sıkça söz ettirmişti.

1.20140328092800.jpg

Kardashian ailesinden belkide bir moda defilesinde sahne alarak bir ilki yaşayan ünlü güzel Kendall Jenner geçtiğimiz gün Los Angeles'da kameralara yakalandı. Güzel fiziği ve ilginç giyim tarzı ile her daim bakışları üzerine çekmeyi başaran ünlü isim bu kezde giydiği ilginç kot tarzı ile gündemde yer almayı başardı.

2.20140328092923.jpg

Dünya'da moda olan yırtık kot denim ve vintage olarak birçok kişinin üzerinde görünürken ünlü güzel Kendall Jenner popo bölümündeki yırtık kotu ile yeniden kendi has bir hava yaşatmayı başardı. Yırtık kotu ile büyük beğeni toplayan 18 yaşındaki güzel yüksek bel gömleği ve gözlükleri ile magazin basınından tam not aldı. Güzel fiziğini sergileyen Kendall Jenner magazin basının Kardashian ailesine iğneleme yapmasınada sebep oldu. Ailedeki en düzgün ve ince fiziğe sahip olduğunu belirten magazin basının dar kıyafetlerin 'yalnızca' Kendall Jenner'a yakıştığını belirterek Kim Kardashian'a göndermede bulundu.