BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.431,97
HABER /  SEÇİM

Konya'da öyle bir Gülen ceketi ortaya çıktı ki...

Başbakan katılmadı yerine Ahmet Davutoğlu Konya mitinginde sahne aldı. Mitinge Davutoğlu'nun Pensilvanya mesajları kadar bu ceket damga vurdu.

Abone ol

KONYA - Başbakan Erdoğan sesinin kısılması nedeniyle bugün Konya mitingine katılmadı. Erdoğan evinde istirahat ederken onun yerine Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu sahne aldı.

İlk kez böyle ateşli bir konuşma yapan Davutoğlu, ortaya çıkan ses kasetinin acısını çıkartan mesajlar verdi.

Pensilvanya'ya mesaj mitingine dönen Konya'daki gövde gösterisinde Fethullah Gülen ceketi herkesin ilgi odağı oldu.

HERKES HADDİNİ BİLECEK

Dışişleri Bakanı Davutoğlu Konya mitinginde alışılmışın ötesinde bir performans sergiledi. Fethullah Gülen'e ve cemaate mesajlar veren Davutoğlu şunları söyledi;

*"30 Mart'ta öyle bir ses yükselecek ki bu meydanlardan, Anadolu'dan Trakya'dan, Pensilvanya da dinleyecek, Türkiye Cumhuriyeti devletine meydan okuyan herkes dinleyecek.

*Herkes haddini bilecek, herkes bilecek ki bu topraklarda sadece bu milletin iradesi geçer. Sadece bu milletin onay verdikleri, destek verdikleri, dua ettikleri bu millet adına karar verirler.

İHANET KASETİ

*"İğrenç bir kasetle devletin mahremine girmeye çalıştılar. Milli Güvenlik Kurulu'nun talimatıyla, Başbakanımızın talimatıyla yapılan en üst düzey kriz yönetim toplantısına, bu paralel yapı ve onun işbirlikçileri müdahale etmeye çalıştılar. Ama durduramayacaklar. Ne paralel yapı, ne piyonları, ne onların yurt dışındaki dostları Türkiye'nin yükselen gücünü engelleyemeyecekler"

*"Konya’da şahit olun, 75 milyon Türkiye ve bütün dünya şahit olsun; hiçbir komplo bu hareketi durduramayacak. Hiçbir gizli odak milli iradenin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişine engel olamayacak"

MİTİNGE GETİRİLEN GÜLEN CEKETİ

Konya mitinginden Anadolu Ajansı bu fotoğrafı geçti. Fethullah Gülen'in 'tek ceketim' var sözüne atıf yapan ceketli pankart mitingin verdiği mesajın da özeti oldu.

gülenin-ceketi.jpg



ERDOĞAN'IN SESİ İÇİN KONYALILARA MESAJ


*"Size soruyorum, başbakanımızın size gönül diliyle hitap ettiğini hissediyor musunuz? Önemli olan da budur. Diğerlerinin beden dilleri bile halkla iletişime kapalıdır"

*"Uzun mücadeleden sonra 55 mitingden sonra, Sayın Başbakanımızın hiç susmayacak, dinmeyecek gönül diline vakıf olarak, beden dilinde bütün kullar için söz konusu olabilecek ama sesinin kesilmeyeceğini bildiğiniz gibi istirahat ihtiyacı duydu"