BIST 10.248
DOLAR 32,32
EURO 34,81
ALTIN 2.397,17
HABER /  GÜNCEL

Ünlü dizide dehşet kareleri!

Mahsun Kırmızıgül bu kez diri diri gömülen genç bir kızın dramını ekrana taşıyor.

Abone ol
Mahsun Kırmızıgül'ün dizisi "Hayat Devam Ediyor" bu kez de diri diri mezara gömülen Sevda'nın öyküsüyle gündemde. Daha önce gerdek gecesiyle çok konuşulan dizide bu kez de tecavüz mağduru genç bir kızın yaşadıkları anlatılacak.

Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını üstlendiği atv'nin "Hayat Devam Ediyor" dizisinde, Sevda diri diri mezara gömülüyor. Karakteri canlandıran İmge Uslutekin, sahneyi çekerken çok zorlandığını itiraf etti. 

DEHŞETE DÜŞÜRECEK 

İzlenme rekoru kıran dizi, sosyal bir yara olan kadına şiddet ve töre cinayetlerini de ekrana taşıyor. 38'inci bölümde yakın bir akrabasının tecavüzüne uğradıktan sonra aile meclisinin kararı ile diri diri mezara gömülen Sevda'nın öyküsü izleyenleri hem dehşete düşürecek hem de kalplerini sızlatacak. 'Hayat Devam Ediyor', komşuların ihbarı ile ölmek üzereyken kurtarılan ve Hayat gibi aile içi şiddete kurban olan başka genç kızlarla birlikte toplu terapi gören Sevda'nın öyküsüyle önemli bir mesaj verecek. 
 
'OLDUKÇA ZORLANDIM'
 
Dizinin "Sevda"sı İmge Uslutekin, diri diri toprağa gömüldüğü sahnede usta yönetmen Cemal Şan'ın telkinleriyle rahatladığını anlattı. Gerçek hayatta yaşanan dramı ekrana taşıdıklarını belirten Uslutekin, "Sadece bir çekim olduğunu bilmeme rağmen diri diri gömülürken bunu gerçekten yaşayan kızlar aklıma geldi ve çok fena oldum. Terapi sahnelerinde genç kızların söyledikleri ve doktorun açıklamaları topluma çok önemli mesajlar verecek" dedi.

396896631515.jpg