BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,03
HABER /  MAGAZİN

Ünlü çiftin Karayip tatili fotoğrafları ilgi çekti

Ünlü şarkıcılar Beyonce ve Jay-Z çiftinin Karayipler tatilinin fotoğrafları sanal alemde yoğun ilgi gördü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Beyonce'nin eşi Jay-Z ile birlikte çıktığı Domenik Cumhuriyeti ve Karayipler tatilinin fotoğraflarını sanal alemde paylaşması takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

Hayatından birçok kesiti tumblr adlı sosyal paylaşım sitesinden hayranları ile paylaşan ünlü şarkıcı Beyonce eşi Jay-Z ile birlikte gittiği romantik Karayipler tatilinin fotoğraflarınıda hayranları ile paylaşmayı eksik etmedi.



Domenik Cumhuriyetine bağlı Karayip Adalarında romantik bir tatil yapan Beyonce ve Jay-Z çiftinin fotoğrafları hayranları tarafından yoğun ilgi gördü. İkilinin sahilde elele bir şekilde yürürken çekilen fotoğrafı hayranlarından yoğun beğeni topladı.

2.20140213090855.jpg

Ünlü şarkıcının elma yeşili bikinisi ve altına giydiği fuşya rengindeki pantolonu takipçilerinden beğeni toplarken kafasına taktığı sarı şapka ve gözlükleri ile tam bir uyum içerisindeydi.

3.20140213091119.jpg

Beyonce'nin eşi Jay-Z ise beyaz kargo şort ve siyah bir tişört ile düz ve normal bir giyim tarzı benimserken ünlü güzelin scooter tarzı bir motorsikleti kullanırken ata biner gibi bindiği fotoğrafı hayranlarından yoğun ilgi gördü.

4.20140213091305.jpg

Karayip tatilinde bol bol fotoğraf çekinen Beyonce - Jay-Z çiftinden ayrıca Beyonce tatil fotoğraflarının içerisine birde selfie eklemeyi unutmadı. Ünlü şarkıcı alt bölümü kesilmiş gibi olan yeni gözlükleri ile çektiği selfie fotoğrafınıda takipçileri ile paylaşmayı unutmadı.