BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.391,36
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen, Gül için ne dedi? Mektup yalan mı?

Fethullah Gülen, Abdullah Gül için mektuptakinin aksine ne dedi? Abdülkadir Selvi'den şok iddia.

Abone ol

Yeni Şafak si Abdülkadir Selvi paralel yapı dediği cemaatin Abdullah Gül'ü de hedefe koyduğunu iddia etti. Selvi'ye göe Gülen mektuptaki güzel sözlerinin aksine Gül için başka şeyler söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül'e 22 Aralık'ta sulhname gönderip, 25 Aralık'ta Başbakan'ın oğlunu almaya kalkışan yapının iyi niyetli olmadığı belliydi.

Dışişleri Bakanı olduğu dönemde, yurtdışındaki Türk okullarıyla ilgili genelge yayınlayıp, kapatma davasında aleyhinde delil olarak kullanılan Abdullah Gül'ü, MGK'da Cemaati bitirme planının altına imza atan kişi olarak sunmaya kalkıştılar.

HOCAEFENDİ NE DEDİĞİNİ BİLİR! 

Ama daha da önemlisi Fethullah Gülen'in sulhname yazıp, çözüm bulmasını istediği Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili olarak sarf ettiği sözlerdi.

Mektubunda olduğu gibi,Ama daha da önemlisi Fethullah Gülen'in sulhname yazıp, çözüm bulmasını istediği Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili olarak sarf ettiği sözlerdi.

'Sayın Cumhurbaşkanım,

Aziz dost, kıymetli insan,

Saygıdeğer Abdullah Gül Beyefendi

En içten hürmetlerimi arz eder, gönülden selamlarımla sağlık ve afiyet üzere bulunmanızı dilerim' demiyordu Gülen.

Peki ne diyordu?

Hocaefendi ne dediğini bilir...

Çünkü muhatapları biliyor.

Cumhurbaşkanı Gül'ün sürecin başından itibaren verdiği mesajlar çok net.

'Devlet sistemi içinde bazı kurumlarda farklı dayanışmalar var, bunun bazı örnekleri var' diyerek paralel yapıyı ortaya koydu.

İŞTE GÜLEN'İN MEKTUBUNUN TAM METNİ
 Fethullah Gülen'in Cumhurbaşkanı Gül'e gönderdiği ve Başbakan Erdoğan'ın da görmesini istediği mektubun tamamı ortaya çıktı.