BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.377,84
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ümraniye'de görkemli sünnet şöleni

Ümraniye Belediyesi, bu yıl da sünnet ettirdiği bin 500 çocuk için Tantavi Parkı’nda görkemli bir Sünnet Şöleni düzenledi.

Abone ol

Şölende doyasıya eğlenen çocuklara belediye tarafından hediyeler verildi.

Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet ettirdiği bin 500 çocuk için Tantavi Parkı’nda büyük bir Sünnet Şöleni gerçekleştirdi. Birbirinden güzel etkinliklerin düzenlendiği şölene büyük ilgi gösteren Ümraniyeliler Tantavi Parkı’nı hınca hınç doldurdu. Şölene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Başkan Yardımcıları, sünnet ettirilen çocuklar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

Şölen, mehteran ekibinin sahne alamsıyla başladı ve çocuklar için hazırlanan kukla gösterileri ile devam etti. Çocukların zaman zaman eşlik ettiği gösteriler, birbirinden ilginç maharetlerini sergileyen illüzyonistin sahne alması ile devam etti. Çocukların şaşkın bakışları arasında yeteneklerini konuşturan illüzyonist, seyircilerden büyük alkış aldı. Çocukların asıl beklediği an ise çocuklardan oluşan “Minik Dualar Grubu’nun sahneye çıkması ile gerçekleşti. Seslendirdikleri birbirinden güzel şarkı ve ilahilerle büyük beğeni toplayan grup, yalnızca çocuklardan değil, ailelerinden de yoğun ilgi gördü. Çocuklara eşlik eden seyirciler zaman zaman gözyaşlarını tutamadılar.

HASAN CAN: “ÜMRANİYE İSTANBUL’UN PARLAYAN YILDIZI”

Şölende bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye olarak yaptıkları hizmetlerden kısaca söz etti. Hizmetlerinde Ümraniyelilerin huzur ve mutluluğunu esas aldıklarını belirten Başkan Hasan Can, bu nedenle hayatın her alanında Ümraniyelilere hizmet götürdüklerini söyledi. Başkan Can şunları söyledi:

“Ümraniye yükseliyor. Klasik hizmetler hizmetlerde de sosyal belediyecilikte de her biri alanında rekor kabul edilen hizmetleri bir bir hayata geçirdik. Caddeleri, sokakları mamur olan Ümraniye’mizin insanı da mutlu olsun diye sosyal ve kültürel bir seferberlik başlatmıştık. Bugün geldiğimiz noktaya bakıp gurur ve mutluluk duyuyoruz. Ümraniye kabuk değiştirdi, gelişti. Artık bir kültür vadisi olan Ümraniye, İstanbul’un parlayan yıldızı olarak anılıyor. Elbette ki bundan sonra da hizmetlerimizi daha da iyi noktalara taşımanın gayreti içinde olacağız. Bugün de yavrularımızın erkekliğe ilk adımlarını atması vesilesiyle bir şölen düzenledik. Belediye olarak bugüne kadar binlerce çocuğumuzu sünnet ettirdik, her yıl sünnet ettirdiğimiz çocuklar için şölen düzenliyoruz. Bu hizmetlerimiz artarak devam edecek."