BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ümitcan Uygun'un Esra Hankulu için ilk ifadesi ortaya çıktı! O iddiayı doğruladı! Beraber gecelemişler

Aleyna Çakır'ın ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun Esra Hankulu'nun ölümü için verdiği ilk ifade ortaya çıktı.

Abone ol

Ankara’da Aleyna Çakır olarak bilinen 21 yaşındaki Sema Esen’in ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, evinde ölü bulunan 25 yaşındaki Esra Hankulu’nun ölümüyle ilgili gözaltına alınmıştı.

Haber Global muhabiri Ozan Ulaş, Ümitcan Uygun’un ilk ifadesine ulaştı.

Uygun’nun ifadesinde, “Geceyi beraber geçirdiğimiz doğru ancak ben sabah evden çıktığım sırada sağlıklı ve kendindeydi daha sonra evde bulunan diğer arkadaşları beni aradı ve Esra’nın ağzından kan geldiğini söyledi.

Uygun, “Ben de polise haber vermelerini istedim. Esra’nın hayatını kaybettiği için üzgünüm, ölümüyle bir ilgim yoktur” dedi.

Ön otopsi raporu

Ankara'da ölümü şüpheli bulunan 25 yaşındaki Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu tamamlandı. Hankulu'nun vücudunda darp izine rastlanmazken toksikolojik inceleme yapılması kararı alındı.

Şüpheli şekilde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ön otopsi raporu tamamlanırken, alınan örnekler kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Hankulu'nun ön otopsi raporunda, beyin zarında travmatik olmayan kanama ve akciğerlerde iltihaplanma tespit edildi. Bu bulguların haricinde vücutta herhangi bir darp, cebir, kesici, delici alet izi ve ateşli silah yarasına rastlanmadı.

Herhangi bir zehirlenme durumuna yönelik alınan bulgular, toksikolojik inceleme amacıyla Kimya İhtisas Laboratuvarı'na gönderildi. Hankulu'dan alınan örnekler, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna yollandı.