BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,42
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler'in Rachel'i Aylin Engör kimdir nereli sevgilisi kim işte asıl işi

Star TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Ufak Tefek Cinayetler'in Rachel'i Aylin Engör şimdilerde çok sessiz ama ileride ne olacağı belli değil dizide. Bu sessiz kızı herkes çok merak ediyor. Ufak Tefek Cinayetler'in Rachel'i Aylin Engör kimdir nereli kaç yaşında sevgilisi kim Aylin Engör'ün asıl işi ne?

Abone ol

Ufak Tefek Cinayetler, ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Her hafta ayrı bir entrikanın eksik olmadığı Ufak Tefek Cinayetler, Star TV ekranlarının en gözde yapımlarından. Her salı akşamı saat 20.00'de izleyici ile buluşan Ufak Tefek Cinayetler'in belli ana karakterleri var ancak birde çok merak edilen yan karakterler var. Onlardan biri de fettan Merve'nin yardımcısı sessiz Rachel. Şimdilik sessiz bir kız olabilir Rachel ancak gelecek bölümler neler gösterir bilinmez. Ufak Tefek Cinayetler izleyicisi Merve'nin yardımcısı Rachel'i çok merak ediyor. Rachel karakterine Aylin Engör hayat veriyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler'in Rachel'i Aylin Engör kimdir nereli kaç yaşında sevgilisi kim? Aylin Engör'ün asıl mesleği sizi çok şaşırtacak.

AYLİN ENGÖR KİMDİR; Yarı Tayland'lı yarı Türk olan Aylin Engör, 1991 doğumlu. Daha önce Firuze ve Galip Derviş dizilerinde rol alan Aylin Engör, 160 cm boyunda ve 48 kilo. Ayrıca Deniz Can Aktaş ile sevgili...

Aylin Engör Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuştur. Daha sonra Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde diksiyon eğitimi almıştır. Ayrıca Kuşdili Eğitim Merkezin’nde spikerlik ve sunuculuk eğitimi alan Aylin Engör Türvak Sinema ve Televizyon Okulunda ise oyunculuk eğitimi alarak kendisini geliştirmiştir.

Aylin Engör ayrıca RE/MAX Gayrimenkul danışmanlığı yapmaktadır. Yoga, pilates, tenis ve fitness ilede ilgilenmektedir.